Schimbarea în formatul Liturghiei va fi prezentată în curînd în Biserica Mea

Jesus

  Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine (Maria Divine Mercy)

Sâmbătă, 29 iunie 2013

 Fiica Mea multiubită, trebuie să ignori ura care se revarsă din gurile celor care susţin a fi oameni sfinţi şi discipoli loiali ai Mamei Mele multiubite. Să ştii că ura care se va manifesta împotriva ta va fi mai mare decît ura manifestată faţă de orice alt profet care a venit înaintea ta. Nu ţi-o spun ca să te sperii, ci doar ca să accepţi acest lucru şi apoi să ignori răutatea. Ori de câte ori Prezenţa lui Dumnezeu se face cunoscută printre oameni, ea determină întotdeauna o reacție plină de răutate din partea bestiei, care lucrează prin ceilalţi pentru a tăgădui Cuvântul lui Dumnezeu.

Fiica Mea, în curînd schimbarea în formatul Liturghiei va fi prezentată în Biserica Mea. Va induce pe mulţi într-o stare de mare confuzie și mulţi nu vor reuşi să vadă minciunile care vor fi prezentate în cadrul noilor rugăciuni. Prezenţa Mea va fi atacată în modurile cele mai subtile, iar aceia care vor urma noul format în care se va renunța la Prezenţa Mea Adevărată nu vor putea efectua Sfînta Jertfă în felul în care ea trebuie făcută. Fiica Mea, această revelaţie va avea ca rezultat dispreţul faţă de tine, dar trebuie să ştii că acest lucru a fost prezis. Discipolilor Mei li se va spune că Sfînta Împărtăşanie este pentru toți oamenii – de pretutindeni – uniți ca unul, pentru a-şi arăta iubirea unii faţă de alţii. Încet, dar sigur, Sfînta Liturghie nu se va mai centra pe Jertfa Mea Sfîntă, ci în schimb ceremonia va fi creată pentru a-l omagia pe om, iar voi veţi fi induşi în eroarea de a asista la o confruntare în faţa Altarelor Mele Sfinte şi a tuturor tabernacolelor din lume.

Ziua cînd jertfa zilnică va înceta nu este departe. Să ştiţi că vin să vă avertizez cu privire la acest lucru de pe acum, ca atunci să nu flămînziţi. Când veţi fi privați de Prezenţa Mea, veţi fi lipsiți de Spiritul Meu şi vă va fi greu să rămâneţi aproape de Mine.

Cuvintele care vor fi folosite pentru a vă înșela vor include fraza: „pentru binele tuturor – pentru unificarea tuturor copiilor lui Dumnezeu”. Liturghia va avea o nouă semnificație. Moartea Mea pe Cruce va fi dată uitării şi toate motivele pentru care am făcut-o vor fi redefinite. Amintiţi-vă în acea zi Cuvintele Mele de acum. Dacă acceptaţi substitutul, Prezenţa Mea va dispărea. Eu voi fi cu voi, însă nu Trupul Meu va fi cel de care veţi avea parte.

Celor care nu cred în planul acesta viclean, care a fost deja creat pentru a şterge orice urmă a Mea, le spun acum: Cînd Eu nu voi mai fi, Mă veţi căuta? Cînd Sfînta Mea Euharistie va fi pîngărită, veţi găsi scuze celor responsabili pentru aceasta? Ori Mă veţi urma pe Mine şi veţi asculta Adevărul, atunci când veţi fi înconjuraţi de minciuni? Alegerea va fi a voastră.

Al  vostru Isus

 ♦

Dreptatea Mea va cădea asupra tuturor celor care împiedică să fie cunoscut în lume Sfîntul Cuvînt al lui Dumnezeu

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Joi, 27 iunie 2013

 Preaiubita Mea fiică, să nu permiți ca Revelațiile Mele să îți provoace tristețe sau frică. Tu ești călăuzită, și chiar și atunci când suferința devine insuportabilă, te rog să-ți amintești Cuvintele Mele.

Tatăl Meu a promis, prin profeții din vechime, că-l va trimite pe profetul din urmă, pe ultimul mesager. Indiferent cît de înfricoșător ar fi, sau cît de îngrozită te-ai simți, să știi că numai astfel poate fi împlinit Legămîntul Final al lui Dumnezeu.

Vă spun acum vouă, celor care insultați Cuvîntul Lui Dumnezeu: temeți-vă! Plecați-vă ochii și acoperiți-i cu mâinile, în special aceia dintre voi care acum Mă scuipați în Față, din cauza acestor Mesajele ale Mele de Reconciliere. Nu sunteți vrednici să stați alături de Mine. Cei care acum Mă luați în derîdere nu veți avea liniște până în Ziua Cea Mare, pentru că ați îndepărtat de la Mine sufletele pe care le doresc atît de mult.

Slujitorii Mei sfințiți, care defăimați intervenția Mea din aceste Mesaje, va veni ziua când vă voi întreba următoarele: Cîte suflete ați trimis la Mine în timpul pe care l-ați petrecut negînd Vocea Mea Adevărată? Și pe cîți i-ați îndepărtat de la Mine prin aceste fapte după care Eu vă voi judeca?

Aceia dintre voi care strigă blasfemii împotriva Duhului Sfînt, să știți, ca un semnal pentru toți, că voi veți fi doborîți înainte de Ziua Cea Mare. Niciun cuvînt de pe buzele voastre nu va scăpa nejudecat, și prin această faptă veți fi cunoscuți între cei din turma voastră – aceeași turmă căreia i-ați spus să ignore aceste Mesaje, căci nu vin de la Dumnezeu. În acea zi discipolii voștri vor ști adevărul, iar voi veți cădea înaintea Mea. Nu Îmi cer scuze pentru aceast avertisment. Dacă batjocoriți Cuvîntul Duhului Sfînt, Eu vă voi îndepărta de la Mine și veți plînge amarnic, voi și toți cei pe care îi veți duce cu voi în sălbăticie.

Dreptatea Mea va cădea asupra tuturor celor care vor împiedica să fie cunoscut în lume Sfîntul Cuvînt al lui Dumnezeu. A lor va fi cea mai grea pedeapsă, căci durerea pe care o vor simți va fi mai mare decât a acelora care stau pe cea mai joasă treaptă a Purgatoriului.

Răutatea voastră șochează multe suflete bune și inocente care sunt credincioase Bisericii Mele de pe Pămînt. Cruzimea voastră, care va fi revelată în timp, va fi văzută de mulți, iar apoi adevărata voastră loialitate față de Cuvîntul Lui Dumnezeu va fi supusă testului final. Atunci veți sta în fața Mea, în Ziua Cea Mare în care voi veni să-i recuperez pe toți copiii Lui Dumnezeu – când voi veni să-i scap de pribegie și îi voi duce la casa lor de Iubire și Pace, în Noua Eră a Noului Meu Paradis. Atunci Cerul și Pămîntul se vor uni.

Salvatorul vostru

Isus Cristos

Surse  http://avertisment.ucoz.com/

Posted on 9 iulie 2013, in Al şaptelea Mesager and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: