Mama Mîntuirii: Fiecare Sacrament va fi schimbat pînă va ajunge de nerecunoscut

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Joi, 5 septembrie 2013

Vierge Marie

Fiica Mea, când au pus Coroana de Spini pe Capul Sfînt al Fiului Meu, nu au făcut-o doar pentru a-L tortura fizic în acel mod îngrozitor, ci şi pentru a face o declaraţie. A fost făcută ca un gest simbolic. Ei spuneau, batjocorindu-L, că acest Om care susţine că este Capul Bisericii şi care se numeşte pe sine însuşi Mesia, nu poate fi tolerat. Ei au pîngărit Capul Bisericii cu acea încoronare a Lui şi Îl vor pîngări din nou în aceste timpuri.

Nu va fi suficient că ei, duşmanii lui Cristos , au preluat Biserica Fiului Meu din interiorul ei – ci Îl vor profana în multe alte feluri. Ei vor schimba ostiile de la Sfînta Împărtăşanie şi semnificaţia Sfintei Euharistii. Ei vor spune că ea, Sfînta Euharistie, reprezintă omenirea şi că este un semn al unei noi uniuni – o adunare a tuturor oamenilor, ca unul, în Ochii lui Dumnezeu. Vouă, copiilor Mei, vi se va spune că sunteţi cu toţii în uniune unul cu altul şi că acesta este motivul care se celebrează.

Sfînta Împărtăşanie este Trupul lui Cristos şi este Prezenţa Lui Reală. Nu poate să reprezinte două lucruri diferite. Totuşi, ei îi vor schimba înţelesul – şi tot ce va rămîne din ea va fi doar o bucată de pîine, pentru că atunci când vor desacraliza altarele şi Sfînta Euharistie, Prezenţa Fiului Meu va înceta.

Fiecare Sacrament va fi schimbat pînă va ajunge de nerecunoscut. Duşmanii Fiului Meu vor fi atît de vicleni, încît vor prezenta aceste modificări ale ceremoniilor sfinte ca fiind minore.

Sacramentul Spovezii va fi eliminat, pentru că fiara nu vrea ca sufletele să fie salvate, căci aceasta ar însemna o victorie pentru Fiul Meu.

Copii, trebuie să continuaţi să-mi cereţi să mijlocesc pentru ca durerea acestor evenimente viitoare să fie uşurată şi timpul să fie scurtat.

Mama voastră preaiubită,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://avertisment.ucoz.com

Posted on 18 septembrie 2013, in Al şaptelea Mesager and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: