Cele patru părți ale lumii la care mă refer Eu sunt cele patru mari imperii – Statele Unite, Rusia, Europa și China

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Marți, 24 septembrie 2013

Jesus

Preaiubita Mea fiică, cele patru părți ale lumii la care mă refer Eu sunt cele patru mari imperii: Statele Unite, Rusia, Europa și China. Toate profețiile care au fost prezise implică aceste puteri în jurul cărora se vor desfășura toate tulburările din structurile religioase și politice.

Siria și Egiptul, prin neliniștile din țările lor, vor deveni catalizatorii unui război mare în care vor fi implicate cele patru mari puteri. Aceste puteri vor fi interconectate pentru a crea un regim unificat, care va fi folosit pentru a controla bogățiile și populația lumii.

Războiul religios va fi nucleul acestui control, iar liderii aleși în Bisericile Mele Creștine vor fi doborîți și distruși în pregătirea pentru fiară, care va controla toate cele patru imperii. Nici unul dintre conducătorii care sfidează Cuvîntul Lui Dumnezeu sau care încearcă să-i distrugă pe copiii lui Dumnezeu, nu va primi de la Dumnezeu autoritatea de a-i lua cu forța pe cei ale căror nume sunt scrise în Cartea Vieții. Și, cînd vorbesc de creștini și de nevoia ca ei să-Mi rămînă loiali Mie, Mă refer de asemenea la evrei, deoarece Arhanghelul Mihail, protectorul lor, va veghea asupra lor și îi va ajuta să îndure persecuția pe care o vor avea de suferit ei, ca popor ales al lui Dumnezeu.

Planul Lui Dumnezeu a fost trasat și toți îngerii și sfinții din Ceruri se pregătesc acum, pentru a Mă ajuta în Misiunea Mea de a-i uni pe toți și de a-i proteja pe aceia care Mă iubesc, de marea înșelăciune, care a fost creată pentru a păcăli lumea. Niciodată ca acum, răutatea împotriva Lui Dumnezeu nu a fost atît de mult coordonată de către rasa umană. Niciodată pînă acum, omul muritor nu a fost capabil să cauzeze atîta suferință, prin preluarea puterii cu scopul de a controla, așa cum se întîmplă în acest moment al istoriei. Acum în fața ochilor voștri se desfășoară Marea persecuție împotriva copiilor Lui Dumnezeu, creată de satana cu ajutorul conștient al femeilor și bărbaților avizi de putere și care sunt în poziții de mare influenţă. Cu toate acestea, mulți dintre voi nu o puteți vedea pentru că ați fost păcăliți.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com

Posted on 13 octombrie 2013, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: