Acum cînd începe Crucificarea Bisericii Mele pe Pămînt, trebuie să fiţi atenţi la toate semnele care au fost prevestite

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Joi, 3 octombrie 2013

Jesus

Preaiubita Mea fiică, acum cînd începe Crucificarea Bisericii Mele pe Pământ, trebuie să fiţi atenţi la toate semnele care au fost prevestite.

Duşmanii lui Dumnezeu vor imita fiecare aspect al Propriei Mele Crucificări, începînd cu pîngărirea Trupului Meu. Când am fost tîrît în faţa călăilor Mei, aceştia M-au dezbrăcat, pentru a Mă batjocori şi a Mă ruşina. Atunci ei M-au îmbrăcat în roşu – culoarea asociată cu fiara. Apoi s-au certat pentru a decide cine va bate primul cui în Trupul Meu. Apoi, ca nişte sălbatici, Mi-au smucit Picioarele şi Mi-au întins Braţele atît de tare încît Mi le-au smuls din Încheieturi, pentru ca astfel să-Mi provoace şi mai multă durere. Pentru a Mă face să sufăr şi mai mult, ei au bătut cuiele prin palmele Mîinilor Mele într-un astfel de unghi, încît să iasă prin Încheieturi. Braţele Mele au fost trase în două unghiuri diferite şi Eu am atîrnat într-o poziţie dureroasă, ciudată, calculată pentru a-Mi provoca maxim de durere şi umilinţă.

Au tras la sorţi pentru a hotărî care să fie ultimii opt oameni care să conducă tortura sîngeroasă pe care au cauzat-o Trupului Meu. Au strigat obscenităţi, M-au pălmuit şi Mi-au dat pumni, M-au lovit cu picioarele în stomac şi au răcnit ca sălbaticii. M-au pîngărit în toate felurile, pentru a arăta tuturor celor prezenţi ca martori la moartea Mea pe Cruce, că Eu eram pedepsit pentru aşa-zisele Mele minciuni periculoase. Am fost omorît pentru a fi redus la tăcere şi pentru ca să fie împiedicat Cuvîntul Lui Dumnezeu să ajungă la suflete.

Acelaşi lucru se va întîmpla în curînd. Duşmanilor Mei nu le va fi de ajuns să schimbe Prezentarea Euharistiei Mele – ci ei vor şi pîngări, din nou, Trupul Meu. Ei Mă vor pîngări la fel ca şi atunci. Se va folosi culoarea roşie; ei vor face gesturi înaintea Crucii Mele şi Mă vor insulta cu noile lor ritualuri. Numai cei care recunosc semnele îşi vor da seama când aceste sacrilegii vor fi prezentate lumii cu entuziasm, cu multă pompă şi strălucire.

Noile omilii vor fi niste absurdităţi, şi mare parte din noile liturghii nu vor avea nici un sens. Cei care cunoaşteţi Învăţăturile Mele, fiţi atenţi la declaraţiile derutante, ilogice şi complicate, care vor acompania introducerea noilor învăţături şi revizuirea credinţelor din vechime. Ele nu numai că vă vor deruta şi vor aduce mare nelinişte în sufletele voastre, ci vor fi şi pline de contradicţii şi minciuni, care nu ar putea niciodată veni de la Mine, Isus Cristos.

Vouă vi s-a dat Adevărul încă din vremea în care am umblat pe pămînt. Acum vi se vor prezenta minciuni, făurite pentru a vă întoarce de la Dumnezeu. Asiguraţi-vă că sunteţi vigilenţi, căci veţi fi atraşi şi îndreptaţi spre doctrine false. Doctrina întunericului, planificată meticulos de mulţi ani, va coborî asupra voastră în curînd. Nu trebuie niciodată să acceptaţi promisiuni care contrazic Cuvîntul Meu. Cînd veţi vedea că aceste lucruri se întâmplă, veţi şti că ele au fost aduse asupra voastră de către spiritul răului, pentru a distruge şansa voastră la salvarea veşnică.

Al vostru Isus

Sursa http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 18 octombrie 2013, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: