Dumnezeu Tatăl: Satana şi demonii săi au recrutat o armată foarte numeroasă

Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Maria Îndurării Divine

Marţi, 8 octombrie 2013

Dio Padre

Multiubita Mea fiică, Puterile Mele Divine sunt dăruite tuturor copiilor Mei care se întorc către Mine, rugîndu-mă – prin Fiul Meu – să îi susţin în aceste vremuri de mari încercări pe pămînt.

Păcatul se manifestă atît de agresiv încît Fiul Meu suferă acum aceeaşi Agonie pe care a îndurat-o pentru fiecare dintre voi pe Cruce. Atît de răspîndit este păcatul încît cu toţii aţi devenit indiferenţi faţă de el şi de răsuflarea malefică a celui rău. Copiii Mei, voi trebuie să veniţi la Mine şi să nu renunţaţi niciodată să căutaţi pacea şi iubirea. Să nu vă gîndiţi niciodată că Eu nu vă aud glasurile atunci cînd Mă chemaţi, indiferent cît de mici sunteţi.

A Doua Venire a Fiului Meu va crea un mare haos, dezbinare, neîncredere şi tristeţe, pentru că Adevărul Cuvîntului Meu Sfînt va fi aruncat deoparte. Satana şi demonii săi au recrutat o armată foarte numeroasă – o armată atît de mare şi puternică încît nu v-ar veni să credeţi dacă aţi vedea cum s-a format. Această armată controlează ceea ce vi se spune public, copiii Mei. De acum înainte, foarte rar vi se va spune Adevărul. Mă refer la Adevărul care este în conformitate cu Preasfîntul Meu Legămînt.

Toate problemele legate de lumea în care voi trăiţi nu vi se vor dezvălui cu adevărat, atunci cînd vor izbucni războaiele, deliberat create pentru a distruge poporul Meu. Nici unul dintre aceste războaie nu va fi pentru binele omului şi nici nu va fi drept. Cuvîntul Meu, dăruit lumii începînd cu primul profet care a dezvăluit Dorinţele Mele, nu va mai fi luat în serios. Cuvîntul, dat de Fiul Meu Isus Cristos, va fi abuzat şi profanat pentru a justifica minciuni.

Este timpul ca toţi aceia care sunt chemaţi în slujba Fiului Meu să rămînă în alertă. Nu puteţi ignora această chemare a Mea către omenire. Eu, prin Fiul Meu, vă cer să staţi împreună, în uniune cu El, în permanenţă. Voi, copiii Mei, sunteţi prima ţintă a satanei, pentru că acesta nu se va odihni până când nu va pune mai întîi stăpînire pe Biserica Fiului Meu pe Pămînt. Fără Biserica Fiului Meu el nu va reuşi să atragă sufletele pe care le dorește cel mai mult. Voi, copiii Mei, veți fi răniți și chinuiți de fiară – de anticrist – dacă cedați presiunilor care vă obligă să îmbrățișați noua doctrină falsă, care este acum pregătită atent şi fără scrupule.

Eu, Tatăl vostru al tuturor, Dumnezeu cel Preaînalt, doresc să fac cunoscut că anticrist este pe punctul de a fi îmbrățișat de către dușmanii Mei, în ritualuri secrete. În spatele zidurilor ascunse, el este acum confirmat ca lider, în locuri destinate pentru Adorarea Fiului Meu. Masoneria ecleziastică, ce se va arăta acum, joacă un rol important în această nelegiuire. Din păcate, toate acestea trebuie să aibă loc înainte să se împlinească Legămîntul Meu de a-i aduna pe toţi copiii Mei înapoi în Paradisul pe care l-am creat pentru ei de la început.

Depinde de voi, cei aleși de Mine, să mărturisiți mereu Adevărul, ca astfel să Îl ajutaţi pe Fiul Meu să salveze celelalte suflete care vor depune un jurămînt de credinţă fiarei.

Imaginea Fiului Meu, răspîndită în toată lumea, va fi în curînd înlocuită cu imaginea falsului profet. Imaginea sa va fi adorată prima, în locul celei a Fiului Meu. Apoi ea va fi urmată de portrete mari ale fiarei, în toate dimensiunile,  iar semnul ei, 666, va fi incorporat în fiecare amprentă pe care o va pune asupra omenirii care nu bănuieşte nimic. Veţi vedea acest semn ascuns în obiecte malefice care vor fi folosite şi purtate aşa cum voi purtaţi obiecte sfinte. O nouă formă de rozarii va fi creată pentru a slăvi noua unire a bisericilor lumii, care va fi declarată în curînd. Noua religie mondială va fi celebrată luînd sfintele cărţi de rugăciune, medaliile, scapularele, rozariile, Crucifixele şi profanîndu-le, transformându-le în talismane aducătoare de noroc.

Toată lumea îl va iubi pe anticrist, pentru că pe de o parte, el va reprezenta lumea din afara religiei, dar, pentru că va fi îmbrăţişat de către impostorul din Biserica Fiului Meu pe Pămînt, el va fi considerat reprezentantul a tot ceea ce este sacru în lume.

Copiii Mei, nu lăsaţi ca veştile despre aceste evenimente să vă sfîşie inima, pentru că dacă Mă ascultaţi şi urmaţi Calea Fiului Meu, Eu vă voi scăpa de multă persecuţie a spiritului, care urmează să vină. Credinţa voastră în aceste Mesaje va slăbi din cînd în cînd datorită atacurilor lansate de satana. Unii dintre voi vor renunța. Unii dintre voi vor avea îndoieli. Însă marea majoritate a voastră Îmi va rămîne credincioasă şi Eu vă voi acorda mari Daruri şi Haruri pentru ascultarea voastră.

Eu vă iubesc, copii. Eu voi fi milostiv și voi răspunde la chemarea voastră, atunci când Mă veţi chema prin Fiul Meu, pentru a va alina inimile şi a vă ajuta să vă păstraţi pacea şi să păşiţi cu încredere către Porţile Noului Meu Paradis.

 

Tatăl vostru iubitor

Dumnezeu cel Preaînalt

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

 

Posted on 21 octombrie 2013, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. iubiti pe tatal ceresc pe domnul si dumnezeulnostru iisus hristos si pe pe prea dulcele ei maica.rugativa neincetat, fiti buni ajutati pe cei necajiti.prea putini tineri mai merg labiserica,leo luat mintile satana cu discotecile cu viata desfrinata,nu mai respecta parintii,in principiu nu mai respecta nimic.si din parinti sint vinovati ,nui invata cuvintul domnului,nui trimite la biserica ,le fac toate poftele, le iau masin scumpe,intradevar nu toi dar vedem in fiecare zi cum se degradeaza societetae. eu va doresc sarbatori linistite pacea domnului si mult har .doamna juta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: