Creştinii vor cauza cea mai mare persecuţie asupra creştinilor

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Sîmbătă, 2 noiembrie 2013

Jesus

 

Multiubita Mea fiică, trebuie să îi îndemn pe toţi copiii lui Dumnezeu să se unească şi să se roage pentru Biserica Mea de pe pămînt.

Inima Mea zvîcneşte de durere în aceste timpuri, din pricina urii atît de mari manifestate împotriva creştinilor practicanţi. Persecuţia creştinilor va continua în toate ţările, inclusiv în cele care acum au libertatea de a-Mi aduce Mie slavă. Creştinii vor cauza cea mai mare persecuţie asupra creştinilor. Cea mai violentă flagelare a Trupului Meu de pe Pămînt se va face din interior, căci se va întoarce frate împotriva fratelui şi soră împotriva surorii ei. Veţi vedea în curînd că noi rugăciuni vor fi declarate şi ele vor fi introduse de noua liturghie.

Principalele schimbări se vor referi la Sfînta Împărtăşanie care va fi prezentată ca fiind ceva ce va avea prea puţină legătură cu Moartea Mea pe Cruce, cînd Eu mi-am dăruit Trupul pentru toţi păcătoşii. Prin afirmaţia că Sfînta Împărtăşanie înseamnă unirea întregii omeniri ca unul singur, în faţa lui Dumnezeu, voi Mă veţi insulta pe Mine, căci aceasta va contrazice Adevărul. Adevărul nu mai înseamnă Adevăr, pentru că mulţi răspîndesc minciuni, exagerează şi nu îşi dau seama cît de uşor poate fi manipulat Adevărul. Pentru că el va fi răstălmăcit în mod subtil, mulţi nu vor observa schimbările care nu respectă Adevărul. Minciunile vor lua locul Adevărului, vor diviza rasa umană şi vor crea separarea de Dumnezeu  şi acest lucru vă va duce la pieire.

Să preţuiţi Adevărul întotdeauna, deoarece fără el soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei cînd va veni noaptea şi stelele nu vor mai străluci în acele zile care vor semnala întunericul de dinainte ca Eu să vin să Îmi revendic Împărăţia.

Atunci, numai Adevărul vă va mai salva.

 

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

 

Posted on 14 noiembrie 2013, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: