Iubirea înflorește pentru că ea este un Dar de la Dumnezeu și are puterea de a distruge răul

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Sîmbătă, 23 noiembrie 2013

Jesus

 Multiubita Mea fiică, Vreau să explic importanța iubirii și modul în care prin iubire puteți învinge răul, și cum fără ea răul se răspîndește.

Satana e incapabil de iubire, și în schimb e obsedat de ceea ce el crede că este puterea sa și valoarea sa. Cînd el infestează un suflet, primul lucru pe care-l face este să distrugă iubirea din acel suflet. Atunci cînd reușește aceasta, el va induce o ură teribilă în acel suflet și această ură va provoca dezbinare. Dezbinarea și neînțelegerile inspirate de ură pot conduce la acțiuni disperate ale unui suflet împotriva celuilalt. Aceste acte pline de ură pot foarte adesea să ducă la cruzimi teribile și chiar la crimă. Păcatul mîndriei se infiltrează în suflete, care apoi se deschid în fața diavolului și aceasta duce la ambiție nemiloasă și la lăcomie. Însă acolo unde e iubire, acolo Dumnezeu este Prezent.

Iubirea înflorește pentru că ea este un Dar de la Dumnezeu și are puterea de a distruge răul. Iubirea nu este egoistă. Iubirea e generoasă, iertătoare și nealterată de păcatul mîndriei. Voi trebuie să-l rugați zilnic pe Dumnezeu pentru Darul Iubirii și, cînd primiți acest dar, folosiți-l ca armă împotriva urii. Iubirea, cînd e prezentă într-un suflet pur, atrage ura acelor suflete care L-au eliminat pe Dumnezeu din viața lor. Ei nu pot suporta Lumina lui Dumnezeu, care strălucește din sufletele celor care sunt plini de Iubirea lui Dumnezeu.

Mergeți acum, știind că Iubirea trebuie folosită pentru a ajuta sufletele celor care au mare nevoie de Ajutorul Meu. Vă rog, spuneți această Rugăciune a Cruciadei pentru Darul Iubirii.

 Rugăciunea (129) a Cruciadei – Pentru Darul Iubirii

Oh, Dumnezeule, te rog umple-mă cu Iubirea Ta.

Ajută-mă să împart Darul Iubirii cu toți cei care au nevoie de Milostivirea Ta.

Ajută-mă să Te iubesc tot mai mult.

Ajută-mă să-i iubesc pe toți cei care au nevoie de Iubirea Ta.

Ajută-mă să-i iubesc pe dușmanii Tăi.

Permite ca Iubirea cu care Tu mă binecuvîntezi să fie folosită pentru a cuprinde inimile tuturor acelora cu care eu vin în contact.

Prin Iubirea cu care Tu îmi umpli sufletul, ajută-mă să înving tot răul, să convertesc suflete și să înfrîng diavolul și pe toți acoliții săi care încearcă să distrugă Adevărul Cuvîntului Tău Preasfînt. Amin.

 Eu Sunt Iubire. Cînd voi Mă iubiți cu adevărat, Eu inund sufletul vostru cu și mai multă iubire și cu această iubire voi Mă veți ajuta să salvez lumea.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

 

Posted on 3 decembrie 2013, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: