El, anticristul, va vorbi multe limbi, dar nici un cuvînt în limba latină nu va ieși de pe buzele lui

Mesajul lui Isus către maria Îndurării Divine

Luni, 9 decembrie 2013

Jesus

 Fiica Mea preaiubită, Timpul Meu este aproape.  Cu cît se apropie Ziua cea Mare, cu atît mai multe semne se vor arăta în lume.

Omul care va fi arătat lumii ca „omul păcii“ se pregătește să Mă imite pe Mine în toate modurile posibile. El cunoaște Sfînta Scriptură pe de rost și, din cauza originii sale, va rosti Cuvintele inversat, astfel încît înțelesul lor să fie răstălmăcit. Din gura lui vor curge blasfemii, erezii, minciuni și desacralizarea Cuvîntului Meu.  El îi va impresiona pe mulți prin cunoștințele sale despre toate lucrurile sfinte. El va recita fragmente din Învățăturile Mele, pe care le va proclama cu patos la toate nivelurile lumii laice, pînă cînd oamenii ii vor acorda atenție și îl vor lua în considerare.

Mulți vor spune: „Cine este acest om care vorbește cu atîta înțelepciune?“ „Cine este cel care cheamă lumea cu atîta dragoste în inima lui pentru mase? Este el Domnul Dumnezeu, Isus Cristos?“ vor întreba ei atunci cînd multe minuni i se vor atribui lui. Iar cînd se va plimba pe la altare împreună cu alți dușmani ai Mei, care vor fi îmbrăcați ca slujitorii sfinți ai lui Dumnezeu, atunci el va fi pe deplin acceptat de către cele două diviziuni din lume – adevărații credincioși și păgînii.

El, anticristul, va răstălmăci Adevărul și va declara minciuna că el este Eu și că vine să vă aducă mîntuire. Va declara minciuna că el vine în trup. Nu va face niciodată aluzie la Isus Cristos, care a venit în trup pînă la moartea Sa pe Cruce, – pentru că aceasta este imposibil. Nu, ci el va declara acest fapt inversat. El va spune că în aceste timpuri, el a venit, în sfîrșit, în trup. Mulți îl vor crede cînd va spune că el este Cristos. El, anticristul, va vorbi multe limbi, dar nici un cuvînt în limba latină nu va ieși de pe buzele lui.

Bestia va fi idolatrizată, în timp ce Eu, Adevăratul Mîntuitor al lumii, voi fi dat uitării, iar Cuvîntul Meu va fi călcat în picioare. Nu trebuie niciodată să credeți minciunile care vor fi rostite de bestie, atunci cînd va sta cu mîndrie în templul  ridicat în onoarea sa.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 17 decembrie 2013, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: