Eu pregătesc lumea pentru a Doua Mea Venire şi mulţi Mă vor urî din această pricină

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Luni, 9 decembrie 2013

Jesus

Multiubita Mea fiică, nimic nu Mă jigneşte mai tare decît aceia care cunosc Învăţăturile Mele date lumii în Cartea Tatălui Meu, dar care interpretează Cuvîntul lui Dumnezeu în funcţie de propriile lor dorinţe. Aceia care încearcă să îi intimideze pe alţii şi să îi chinuie, folosindu-se de Cuvîntul Meu Sfînt, fac o mare greşeală. Ei nu folosesc Darul iubirii pentru a împărtăşi Adevărul. Însă, în schimb, prin venele lor curge ura stîrnită de păcatul mîndriei. Cuvîntul Meu este veşnic, nu ştiţi asta? El este simplu, pentru ca toţi oamenii, inclusiv cei născuţi cu inteligenţă scăzută precum şi cei care nu Mă cunosc, să poată să înţeleagă ceea ce le spun. De ce aş da un anume înţeles Cuvîntului Meu pentru unii şi alt înţeles pentru alţii.

Din Porunca Tatălui Meu, Eu pregătesc lumea pentru a Doua Mea Venire şi mulţi Mă vor urî din această pricină. Aceia dintre voi care vă consideraţi elita, puţinii aleşi şi profeţii auto-proclamaţi, nu sunteţi vrednici să-Mi ştergeţi Picioarele, atît sunteţi de plini de ură. Împinşi de spiritul răului şi atît de mîndri, voi sunteţi surzi la Adevăratul Glas al Duhului Sfînt. Duhul Sfînt nu va putea atinge niciodată sufletele voastre îndîrjite şi pline de ură, căci voi nu Mă reprezentaţi pe Mine. Aceia dintre voi care înţelegeţi Adevărul scris în Cartea Preasfîntă, Biblia, să ştiţi că nu aveţi voie să abuzaţi de Marele Dar al cunoaşterii. Nu aveţi dreptul să scoateţi din ea sau să adăugaţi ceva acesteia. Nici nu trebuie să încercaţi să creaţi noi interpretări sau înţelesuri din ea.

Eu vă pregătesc pe toţi, doar pentru că altfel majoritatea dintre voi nu aţi accepta Milostivirea Mea Divină. Dacă nu v-aş pregăti în mod adecvat, nu aţi fi gata. Şi totuşi, deşi vă vorbesc acum, mulţi dintre voi Mă jigniţi. Atunci cînd veţi face rău altora, şi voi veţi suferi foarte mult. Aceia dintre voi care faceţi rău altora iar apoi spuneţi că faceţi acest lucru în Numele Meu, să ştiţi că nu veţi fi niciodată cu Mine în Paradis. Dacă respingeţi Cuvîntul lui Dumnezeu, nu veţi accepta niciodată Adevărul. Atît de încăpăţînaţi sunteţi, şi atît de egoişti şi de orgolioşi, încît nu puteţi simţi Adevărata Iubire care nu poate veni decît de la Mine, Isus Cristos. Plecaţi de la Mine, căci Eu nu vă cunosc. Voi nu sunteţi de-ai Mei.

Spiritul răului îi va convinge pe mulţi că Dreptatea Mea va fi atît de îndurătoare încît toţi vor fi admişi în Noul Meu Paradis. În scurtă vreme, fiecare Adevăr scris în Evanghelii va fi revizuit şi apoi interpretat într-o lumină diferită. Mulţi vor fi înşelaţi şi nu se vor sinchisi să-şi pregătească sufletele, inclusiv cei care chiar cred în a Doua Mea Venire. Acest fals sentiment de siguranţă va fi cea mai mare înşelăciune, concepută pentru a-i refuza omului dreptul său natural de a moşteni Împărăţia lui Dumnezeu. Dacă omul nu caută reconcilierea pentru a i se ierta păcatele, el nu poate fi nici mîntuit în Ochii Mei.

Braţul Dreptăţii Mele va cădea asupra rasei umane. Voi separa sufletele nerecunoscătoare – pe cei care aleg să se închine dumnezeilor lor falşi din aur şi argint, şi mîndrilor lor lideri pămînteni  – de cei blînzi şi smeriţi. Voi arăta Milostivire tuturor celor care Mă imploră să le dau adăpost, dar acei profeţi autoproclamaţi, gălăgioşi şi lacomi, care vor fi smuls de la Mine suflete, nu vor căuta niciodată Milostivirea Mea, întrucît mîndria lor nu le va servi decît ca să se separe de Mine pentru eternitate.

 Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 17 decembrie 2013, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: