Pe tot parcursul copilăriei Mele, Eu am ştiut Cine Eram

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Joi, 12 decembrie 2013

Isus

Mult iubita Mea fiică, pe măsură ce se apropie Ziua Mea de Naştere, doresc ca toţi Creştinii, pretutindeni, să mediteze asupra motivului Naşterii Mele.

Naşterea Mea a fost planificată de Tatăl Meu din Preamarea Sa Milostivire şi deosebita Sa Iubire pentru Copiii Săi. Cel mai mare sacrificiu al Lui Dumnezeu Tatăl a fost să îl trimită pe unicul Său Fiu născut din El, într-o lume nerecunoscătoare, plină de păcătoşi, care nu voiau să-L cunoască după voia Sa. Prin profeţi, toate Intervenţiile au fost făcute spre a încerca să le întoarcă inimile împietrite pentru a căuta Slava Sa. Însă ei s-au întors împotriva Sa şi au ucis profeţii care le dădeau Hrană pentru sufletele lor.

Trimiţînd în lume un copil inocent, pe Unicul Său Fiu, El s-a oferit pe Sine Însuşi ca smerit slujitor al trupului omenesc, în faţa celor care trebuiau să-L slujească pe Stăpînul lor. Astfel, Stăpînul a devenit Slujitor, în cea mai deplină formă a Smereniei. Totuşi, El îşi iubea atît de mult copiii, încît era pregătit să facă orice pentru a-i recîştiga din înşelătoria şi ispita satanei.

Pe tot parcursul copilăriei Mele, Eu am ştiut Cine Eram şi ce se aştepta de la Mine. Am fost totodată foarte speriat şi copleşit, pentru că eram conştient de Cine Eram şi ce se aşteapta de la Mine. Deoarece am fost om, am suferit de teamă. Am fost uşor de rănit. I-am iubit pe toţi cei cu care veneam în contact şi Mă încredeam în toţi pentru că îi iubeam. Nu am ştiut că ei Mă vor ucide, căci am crezut că venise Împărăţia Mea. Au fost anumite lucruri ascunse de Mine de către Tatăl Meu, care nu comunica cu Mine aşa cum aţi crede voi. În schimb, Eu primisem o anumită cunoaştere, după voia Tatălui Meu, legată de misiunea dată Mie de a aduce mîntuirea tuturor.

Toate formele Intervenţiei Divine au fost făcute pentru a cîştiga sufletele celor care credeau că ştiu Legile Tatălui Meu însă le răstălmăceau pentru a se potrivi propriilor lor dorinţe şi orgolii.

Eu am petrecut mulţi ani trăind împreună cu preaiubita Mea Mamă şi cu tatăl, Sfîntul Iosif, la fel ca oricare familie. I-am iubit foarte mult şi am fost fericit. Am fost foarte apropiaţi, iar Mama Mea a fost înzestrată cu Haruri speciale date ei prin Puterea Duhului Sfînt. Aceasta a însemnat că ea a ştiut exact ce presupunea Misiunea Mea. Ea a ştiut de greutăţile cărora a trebuit să le fac faţă: Respingerea, Batjocura. Însă nici ea nu a ştiut că urma să fiu ucis.

După primii doi ani ai Misiunii Mele, în care petreceam douăzeci de ore pe zi predicînd Adevărul, am realizat că opoziţia faţă de Mine creştea. Toţi cei care auziseră Cuvîntul Meu au fost atenţi la el chiar şi cînd nu înţelegeau exact ce încercam să le spun. Mulţi, care au acceptat faptul că Eu le spuneam Adevărul, au considerat că este dificil să Mă urmeze, din cauza batjocurii pe care au avut-o de îndurat. În orice caz Duşmanii Mei nu au putut să Mă ignore. Eu am fost subiectul multor dispute, controverse şi divergenţe.

Ei au răspîndit minciuni groaznice despre Mine, inclusiv despre Moralitatea Mea, Integritatea Mea Mintală şi Intenţiile Mele – totuşi nu au putut ignora ceea ce Eu am făcut, ce am zis şi ce le-am spus despre Împărăţia Tatălui Meu.

Am fost trădat de cei care M-au iubit, însă cărora le-a lipsit curajul de a Mă urma.

Prin Harul Tatălui Meu, Eu am îndurat toată aceasta Suferinţă pînă cînd în final totul Mi-a devenit limpede. Am ştiut atunci că ei nu Mă vor accepta. Spre sfîrşit Am ştiut Adevărul, însă am ştiut în acelaşi timp că nu pot renunţa. Și astfel, prin cel mai mare act de smerenie, Dumnezeu – prin Unicul Său Fiu – a devenit o Victimă şi a permis omului să îi provoace o groaznică suferinţă, biciuire şi moarte violentă. Acestea toate, care în ochii satanei păreau acte de laşitate din partea Mea, l-au făcut să se îndoiască că Eu aş fi de fapt, cu adevărat, Fiul omului. Și astfel, el a fost înşelat. Satana, prin urmare, nu a putut contracara acest mare act de smerenie pentru că nu a putut să Mă ispitească. Cînd Eu am acceptat moartea precum o victimă tăcută, plină de iubire pentru omenire, el, satana, nu a putut concura cu acest fapt, pentru că el nu are nici un pic de smerenie. Aşa că Eu am mers la moarte de bună voie şi cu o dorinţă arzătoare de a salva sufletele şi de a lăsa lumii moştenirea Vieţii Veşnice. Însă Împărăţia Mea a rămas în mare parte sub dominaţia satanei. Oricum, sufletele au ştiut Adevărul.

Pentru a Mă asigura că omenirea înţelege Adevărul, Eu Vin acum să Îmi revendic Împărăţia Mea. Făcînd aceasta Am atras asupra Mea mînia satanei. Planurile lui de a ascunde Adevărul sunt elaborate şi sofisticate. Viclean, el s-a infiltrat în Biserica Mea, ca o ultimă încercare de a îndepărta de la Mine sufletele după care am venit. Sufletele, care au de drept parte la Împărăţia Glorioasă pe care le-am promis-o. De această dată, el nu va mai cîştiga. Dar multe suflete vor fi înşelate şi ca atare vor fi îndepărtate de la Cel Mai Mare Dar dat omenirii de către Preaiubitul Meu Tată. Să trăiţi o viaţă veşnică în Gloria lui Dumnezeu, cu un trup şi un suflet perfecte – acesta este dreptul vostru al tuturor. Nu îl irosiţi lăsîndu-vă să fiţi orbiţi în faţa Adevăratului Cuvînt al Lui Dumnezeu.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 21 februarie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: