Adevărul vi s-a dat tuturor, însă mulţi dintre voi l-au uitat. Adevărul vă plictiseşte. El este mult prea dificil.

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Duminică, 29 decembrie 2013

Jesus

Multiubită fiică a Mea, cînd am revelat secretele din Cartea Adevărului, încă de la început, ţi-am spus că această Carte a fost prevestită profeţilor – în număr de trei – reprezentînd Preasfînta Treime. Eu nu vă spun aceste lucruri pentru a vă speria. Eu vă spun faptele, pentru ca voi să aveţi deplină încredere în Mine.

Fiica Mea, Planul Tatălui Meu de a răspîndi convertirea a început din momentul în care a început această Misiune. Este mare nevoie de această convertire în acest timp de mare apostazie, apatie şi indiferenţă jenată faţă de Cuvîntul lui Dumnezeu. Copiilor lui Dumnezeu le-a fost dat Adevărul prin Cartea Preasfîntă, însă mare parte din ceea ce este conţinut acolo nu are impact asupra oamenilor din lumea de azi. Și cum ar putea să aibă? Atît de mulţi sunt distraşi de divertisment şi de amuzamentul facil şi sunt gata să accepte orice le stimulează simţurile. Chiar şi Adevărul Creaţiei omului a fost negat. Și în schimb, ei au înlocuit Adevărul cu credinţe absurde în mai mulţi zei falşi, pe care înşişi şi i-au creat. Practicile lor de magie şi îndeletnicirile lor oculte au atras atenţia multora şi au aprins imaginaţia celor care caută senzaţionalul în viaţa lor.

Apoi, sunt cei care abuzează de cunoştinţele lor asupra lumii spiritelor şi care au determinat multe suflete să se îndepărteze de Mine. Pentru a se îmbogăţi cu daruri spirituale, aceste biete suflete invită spiritul răului atunci cînd invocă spiritele celor care se află în Iad. Aceste spirite le vor atrage într-o plasă din care ei niciodată nu se vor mai putea desface. Aceia care se îndeletnicesc cu practici new age, vrăjitorie, clarviziune şi cărţi de tarot vor fi cauza unor teribile suferinţe pricinuite altora, deşi, în multe dintre cazuri, ei nu au habar de răul pe care îl fac. Toţi aceşti oameni, care pun zeii falşi în locul singurului Dumnezeu Adevărat, se fac vinovaţi de păgînism – o crimă odioasă, pentru că ei ştiau Adevărul înainte de a se îndepărta de el.

Apoi, sunt cei care atrag blestemul asupra altora atunci cînd practică satanismul. Aceştia sunt atît de depravaţi încît Mă batjocoresc pe Mine întruna şi fac aceste acte malefice pentru că ei deja au făcut un pact cu diavolul. Nimic din ceea ce fac Eu nu va putea să îi întoarcă. Oh, cum plîng cu Lacrimi amare pentru aceste biete suflete înşelate!

Apoi mai sunt cei care Mă cunosc dar care petrec foarte puţin timp în Compania Mea. Ei Îmi provoacă o mare tristeţe, deoarece îşi consideră sufletul ca pe ceva de la sine înţeles. Ei cred că li s-a acordat un drept natural la Viaţa Veşnică şi nu consideră că acest drept trebuie obţinut. Mulţi dintre ei sunt atît de multumiţi de ei înşişi, încît nu se mai obosesc să primească Sacramentele şi rareori dau ascultare celor 10 Porunci, pentru că ei nu cred că acestea li se mai aplică lor în vremurile de acum. Cei mai mulţi nici nu mai cred în Iad sau în Purgatoriu. Aceştia merg pe o cale foarte periculoasă. Curînd, ei vor fi încă şi mai mult înşelaţi cînd li se va băga pe gît noua doctrină diluată care va fi introdusă de către duşmanii Mei. Aceştia au nevoie acum de multă rugăciune.

În sfîrşit, mai sunt cei care sunt aproape de Mine si care cunosc toate lucrurile Sfinte. Acestea sunt sufletele care Îmi aduc mare mîngîiere şi pe care Eu mă bazez. Totuşi, printre ei sunt şi unii care nu trăiesc Adevărul. Ei predică Adevărul dar nu practică Învăţăturile Mele cele mai elementare. Ei nu îi iubesc pe ceilalţi aşa cum ar trebui. Ei îi dispreţuiesc pe cei pe care îi consideră a fi mai puţin cunoscători decît sunt ei în materie de cele sfinte. Unii se considera pe ei înşişi deasupra altora, şi mai favorizaţi de către Dumnezeu. Aceşti ipocriţi Mă înfurie cel mai tare pentru că ei nu reuşesc să înţeleagă cum păcătuiesc ei în Ochii Mei.

Vezi aşadar că Adevărul nu trebuie niciodată să fie considerat ca de la sine înţeles. Adevărul vi s-a dat tuturor, însă mulţi dintre voi l-au uitat. Adevărul vă plictiseşte. El este mult prea dificil – vă consumă prea mult timp – pentru că mulţi dintre voi vedeţi Adevărul ca pe ceva ce nu mai are importanţă azi, în viaţa voastră prea ocupată. Mulţi dintre voi Mă veţi nega şi în final Mă veţi respinge cu totul, cînd veţi fi hrăniţi cu minciuni de către cei care vor să vă îndepărteze de salvarea voastră. Iată de ce trebuie să vi se reamintească Adevărul.

Nu poate exista decît un singur Adevăr şi acesta este Adevărul pe care Dumnezeu vi l-a arătat de la început.

Isus al vostru

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 27 februarie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: