Voi îi veți cunoaște pe acești trădători prin gesturile lor simbolice, care insultă Divinitatea Mea

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Marți 8 aprilie 2014

Jesus

           Multiubita Mea fiică, aceia care sunt dușmanii Mei nu sunt cei care nu cred în Mine. Nu, ci sunt cei care știu bine Cine Sunt Eu, dar Mă urăsc. Nu toți înțeleg de ce Mă urăsc, dar ei pot fi împărțiți în două tabere.

Primul grup urăște Adevărul. Lor le place să participe în acțiuni păcătoase, să își justifice fiecare faptă malefică și să își satisfacă doar poftele proprii cu prețul oprimării altora. Lor le pasă doar de ei înșiși și imită toate trăsăturile diavolului. Apoi sunt aceia care știu Cine Sunt Eu și Ce Sunt Eu, dar care Mă resping complet, în favoarea satanei, sub a cărui vrajă au căzut. Aceștia sunt oamenii care nu numai că vor face  tot ceea ce este opus Învățăturilor Mele, dar Mă vor și insulta cu fiecare ocazie.

     Întocmai cum venerarea satanei implică simboluri, cei care Mă trădează Mă vor sfida plasînd aceste simboluri malefice ale diavolului înaintea Mea. Cu fiecare ritual în care participă pentru a-l slăvi pe satana, ei vor profana Crucea Mea și tot ce are legătură cu Patimile Mele. Voi îi veți cunoaște pe acești trădători prin gesturile lor simbolice, care insultă Divinitatea Mea. În curînd, aceia dintre voi ai căror ochi pot vedea Adevărul vor fi capabili să distingă între cei care Mă slujesc cu adevărat și cei care nu fac aceasta.

     Acei slujitori sfințiți care Îmi sunt loiali Mă vor onora în timpul Săptămînii Mari prin gesturile lor smerite, inclusiv prosternîndu-se în fața Sfintei Mele Cruci și lipindu-și buzele într-un sărut pecetluit pe Picioarele Mele. Ei se vor concentra doar asupra Mea, Isus Cristos, a morții Mele pe Cruce și a Promisiunii Mele de a răscumpăra omul din păcat. Dar să știți aceasta. Începînd din Săptămîna Patimilor de anul acesta vor apărea fisurile și înțelesul Crucificării Mele va fi denaturat. Noi interpretări vor fi prezentate înaintea credincioșilor și din gurile dușmanilor Mei  se vor revărsa minciuni. Patimile Mele vor fi subiect de batjocură într-un mod subtil și care nu va fi  imediat evident. Dar atunci cînd atenția se va muta de la moartea Mea pe Cruce și cînd gesturi ciudate vor avea loc în Bisericile Mele, voi veți ști că acesta este începutul distrugerii Bisericii Mele de pe Pămînt.

     Cînd satana atacă omenirea prima sa țintă va fi întotdeauna familia, pentru că familia reprezintă tot ceea ce vine de la Tatăl Meu. El va distruge căsnicii, va schimba înțelesul căsniciei, va încuraja avortul, va ademeni oamenii să comită sinucideri și va diviza și distruge familii. Apoi el va distruge și va despărți Familia Mea – Biserica Mea pe Pămînt – pentru că aceasta a jurat că Îmi va face în ultimul ceas. El a început deja să distrugă Biserica Mea și nu se va opri pînă cînd ea nu se va prăbuși în bucăți la Picioarele Mele. Tatăl Meu a permis unui distrugător, sub forma lui anticrist, să facă aceasta, dar numai atît de departe va putea el să meargă. Biserica Mea este Familia Mea și, deși o mare parte dintre copiii lui Dumnezeu o vor părăsi pentru a urma o falsă biserică restructurată, mulți vor rămîne lipiți de Mine, astfel încît Biserica Mea – Trupul Meu – nu va putea muri.

     Vă rog să nu Mă părăsiți, iubiții Mei discipoli. Nu trebuie să cedați acestei înșelăciuni. Dacă Mă iubiți, trebuie să țineți minte tot ce v-am învățat Eu. Să nu acceptați nimic nou, atunci cînd vine vorba de Cuvîntul Meu. Eu nu voi tolera niciodată un cuvînt care nu vine de pe Buzele Mele Sfinte. Nici voi nu ar trebui să faceți aceasta. Voi sunteți fie pentru Mine, fie împotriva Mea. Dacă acceptați orice nouă interpretare a Cuvîntului Meu care se găsește în Sfintele Scripturi , atunci Mă veți trăda. Odată ce ați făcut aceasta, veți înghiți cu totul noua doctrină care vă va distruge sufletul. Eu vă iubesc și dacă voi Mă iubiți cu adevărat veți rămîne loiali Cuvîntului Meu, care nu se va schimba niciodată.

Oricine spune că vine în Numele Meu – fie el slujitor sfințit, conducător al Bisericii Mele sau profet – și declară Cuvîntul Meu ca fiind minciună, nu este de la Mine.

 Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 11 aprilie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: