Dacă Mă aveți pe Mine, aveți totul

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Duminică, 2 martie 2014

206-christ-roi

          Multiubita Mea fiică, există perioade de zbucium, cînd oamenii se pot simți neputincioși. Există perioade tragice, cînd îi cuprinde teama. Și există perioade cînd omul disperă și își pierde orice speranță pentru viața lui. Mai există și perioade de nefericire, cînd omul se separă de cei pe care îi iubește – cînd simte că viața este prea greu de îndurat. Eu le spun celor care îndură o astfel de durere să Mă cheme pe Mine și să Îmi ceară Mie, Isus al vostru, să iau toată suferința. Oferiți-Mi Mie toate încercările voastre, cînd ele devin prea greu de îndurat. În acel moment, cînd voi vă predați chinul îngrozitor, eu voi ridica norul care vă întunecă sufletul și vă încețoșează mintea.

Să nu cedați niciodată în fața suferinței. Să nu simțiți niciodată că totul este fără speranță, pentru că dacă Mă aveți pe Mine, aveți totul. Eu Sunt sprijinul vostru în această viață și numai Eu vă pot ajuta. Omul trebuie să se străduiască să supraviețuiască, să lupte împotriva nedreptății, să apere virtutea și să nu se teamă niciodată să proclame Adevărul. Dar atunci cînd vedeți lucruri care vă aduc mare durere și suferință din cauza nedreptăților, numai Eu vă pot susține în timpul acestor încercări.

     Nimic din ceea ce lumea are de oferit nu vă poate aduce adevărata mîngîiere în timpurile grele. Numai Eu, Isus Cristos, vă pot oferi pacea minții și puterea și curajul pentru a rezista urii, nedreptății, persecuției și izolării. Eu trebuie să fiu prima voastră alegere în timpurile grele, cînd trebuie să Mă chemați pe Mine. Eu vă voi aduce calmul, pacea și eliberarea de neliniște, pentru că Eu Sunt Iubirea și cînd iubirea se află în sufletul vostru, puteți face orice.

 Al vostru Isus 

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

 

Posted on 13 aprilie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: