Episcopul Meu cel mai stimat va fi subiectul unei teribile erori judiciare

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Joi, 10 aprilie 2014

Jesus

          Multiubita Mea fiică, cum Mi se sfîșie Inima din cauza situaţiei critice în care se află slujitorii Mei sfințiți și a încercărilor dificile prin care ei vor trebui să treacă din cauza dușmanilor Mei. Episcopul Meu cel mai stimat va fi subiectul unei teribile erori judiciare. Apoi, după ce el va fi demonizat, mulți dintre slujitorii Mei sfințiți vor fi mustrați dacă vor îndrăzni să-și exprime nemulțumirea împotriva noilor legi, care nu provin de la Mine, și la introducerea cărora vor fi martori în Bisericile Mele.

     Mulți slujitori sfințiți vor dispărea și vor fi întemnițați împotriva voinței lor. Alții, care vor fugi din calea dușmanului, vor fi vînați – așa că ei vor trebui să facă planuri, cu multă grijă, pentru acele zilele ce vor veni. Nu mult după aceea, portretul anticristului va atîrna pe fiecare altar, în timp ce orice urmă a Feței Mele, a Crucii Mele, ca și sfinții și Sacramentele vor dispărea fără urmă. Această dictatură va fi asemeni celei trăite anterior, în națiunile unde oamenii au fost călcați în picioare. De la credincioșii acestei noi religii mondiale se va aștepta ca ei să se plece în fața imaginii anticristului. Acei credincioși se vor binecuvînta unii pe alții în fața acestei urîciuni, însă ei nu-și vor face Semnul Crucii, ci vor face un gest cu mîna. Toți cei care se vor închina fiarei vor deveni sclavii săi și se vor întoarce împotriva celor care refuză să o idolatrizeze. Ei îi vor trăda chiar și pe membrii familiei lor și-i vor preda spre pedepsire, atît de puternică va fi puterea exercitată de fiară asupra lor.

     Eu voi lăsa fiecăruia dintre voi, și în mod special slujitorilor Mei sfințiți, o formă de protecție împotriva puterii fiarei și vă voi instrui la fiecare pas al drumului, de-a lungul acestui cumplit parcurs. Vă voi trimite slujitori curajoși ai Mei, episcopi loiali, preoți și slujitori sfințiți – toți ai Mei – care vor continua să Mă slujească. Ei vor fi binecuvîntați cu Daruri, care vă vor ajuta să rămîneți în Mine și pentru Mine, ca să fiți în stare să îndurați această opresiune pînă în ziua în care Eu voi veni să salvez poporul Meu și să-l duc în Împărăția Mea. Nu vă temeți de aceste timpuri, căci ele nu vor fi dificile dacă voi acceptați Mîna Milostivirii Mele și învățați să vă încredeți complet în Mine. Vă binecuvîntez astăzi, în Numele Tatălui Meu și vă dau fiecăruia dintre voi Tăria Mea, Curajul și Puterea de a rezista, pentru că veți avea nevoie de ele dacă vreți să rămîneți Creștini adevărați, fideli Sfîntului Meu Cuvînt.

 Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 13 aprilie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: