Crucea este legătura voastră cu Viața Veșnică. Niciodată să nu vă lepădați de Cruce

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

 Marți, 15 aprilie 2014

Crucea

          Multiubita Mea fiică, atunci cînd iubiții Mei discipoli celebrează Vinerea Mare ei trebuie să-și amintească de Iubirea Mea care se extinde asupra neamului omenesc.

     Aceia care M-au persecutat și apoi M-au omorît erau plini de ură și aveau inimi de piatră. Eu am murit pentru ei în ciuda urii lor, și am suferit o Agonie cumplită pentru ca ei să poată fi mîntuiți.Totuși, astăzi atît de mulți oameni Mă urăsc și Mă desconsideră într-o așa măsură încît dacă Eu aș dezvălui răul care le devastează sufletele, voi nu ați putea suporta.

     Încercările Mele de a pregăti lumea prin intermediul Cărții Adevărului vor fi pretutindeni atacate de dușmanii Mei. Cele mai rele atacuri vor veni de la grupurile satanice, dintre care multe vor poza ca fiind creștine, astfel că vor putea să-și reverse mînia pretinzînd că își apără credința. Aceasta e maniera în care satana, ca să atace Lucrarea Mea, se va folosi de cei ce îi vor fi de bunăvoie victime. Cît de chinuite sunt sufletele lor și cît de întristat sunt Eu că ei continuă să Mă trădeze, împroșcîndu-Mă cu noroi și răspîndind minciuni despre Cuvîntul Meu, în efortul de a fura sufletele de la Inima Mea Milostivă.

     Eu plîng cu Lacrimi amare în acestă săptămînă, pentru că timpul este scurt și știu că oricît de tare Mă străduiesc, multe suflete tot Îmi vor întoarce spatele. De ce Mă urăsc atît de tare aceste suflete? Răspunsul este:- pentru că nu au nici un pic de iubire pentru Mine. Multora dintre ele li se pare înspăimîntător că nu pot șterge această ură pe care o simt față de Mine. Ei sunt atît de posedați de cel rău încît își petrec fiecare minut al zilei hulindu-Mă.

     Marea majoritate a oamenilor nu mai cred în Mine – cei care cred sunt doar un număr mic într-un ocean de suflete care se întinde de la un capăt la altul al Pămîntului. Însă Eu vă promit că voi aduna cît de multe suflete pot și, datorită Iubirii pe care v-o port, voi extinde Milostivirea Mea chiar și printre cei care nu o merită. Cu cîtă încîntare întîmpin Eu acele suflete bune, iubitoare și pure care vin înaintea Mea. Ele Îmi fac o mare bucurie. Oh, cum Îmi alină ele Rănile. Cum Îmi ușurează ele durerea pe care o îndur pentru sărmanii Mei păcătoși, care nu au habar de marea fericire pe care le-am promis-o în Noua Mea Împărăție. Atît de multe suflete, din păcate, vor azvîrli cheia spre Viața Veșnică, pe care le-am dat-o Eu – și pentru ce? Pentru o viață lipsită de sens, o viață plină de stimulări și  promisiuni deșarte. O viață de chin, care nu aduce viață – decît pe aceea care sfîrșește în țărînă. Eu Sunt viața vostră. Eu vă aduc viața. Dacă acceptați moartea Mea pe Cruce și recunoașteți Învierea Mea, voi nu veți suferi niciodată moartea.

     Vouă, celor din această generație, vă spun următoarele. Voi, cei care sunteți cu Mine, nu veți îndura moartea – nici chiar moartea trupului. Cei care Mă trădează prin păcat, cînd Adevărul vă este dat, nu vor avea viață. Deci voi, iubiții Mei discipoli, nu trebuie să vă temeți niciodată de această Misiune. Eu vă voi lua și vă voi copleși cu toate Darurile pe care Tatăl Meu e nerăbdător să le reverse asupra voastră a tuturor, cînd Îi va aduna în sfîrșit pe copii Săi în Împărăția pe care v-a promis-o cînd M-a trimis pe Mine, Fiul Său Unic, să vă salvez sufletele prin moartea Mea pe Cruce. Crucea este legătura voastră cu Viața Veșnică. Niciodată să nu vă lepădați de Cruce. Moartea Mea a fost Calea voastră spre Viața Veșnică. Fără Crucea Mea, moartea va triumfa asupra celor care resping Crucea Mea.

     Al vostru Isus  

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 18 aprilie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: