Există o singură cale către Dumnezeu și aceea este prin Mine, Isus Cristos. Nu există altă cale

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Vineri, 18 aprilie 2014

Crucea

           Multiubita Mea fiică, lumea se va ridica din nou din cenușă, din carnagiu. Promit că Eu voi șterge de pe fața Pămîntului nenorocirea reprezentată de anticrist. Îi voi distruge pe dușmanii lui Dumnezeu și pe cei responsabili pentru nefericirea, nedreptatea și suferința cauzate copiilor lui Dumnezeu.

     Răul, care a cuprins inimile oamenilor de astăzi în toate părțile lumii, ia forme diferite. În forma sa brutală, oamenii sunt torturați, omorîți și pedepsiți cu asprime. Apoi în alte moduri oamenii au de îndurat foarte mari greutăți, inclusiv lipsa hranei, a unui acoperiș, și sărăcie lucie, în timp ce conducătorii lor devorează toate drepturile pe care le au oamenii. Apoi sunt legi nedrepte, care îi favorizează pe cei puternici, îi fac mai bogați pe cei bogați și mai săraci pe cei săraci, și în care nu se arată nici un pic de milă sau dragoste pentru cei aflați în mare nevoie. În cele din urmă, este vorba de persecuția Creștinilor – a discipolilor Mei – în toată lumea. Ei sunt disprețuiți, mai mult decît alții, și suferă îngrozitor în Numele Meu. Creștinii sunt urîți de către discipolii celui rău, care își folosește agenții pentru a-i reduce la tăcere în multe feluri. Multe dintre planurile lor implică cenzurarea dreptului de a-și declara deschis credința față de Mine. Și, în timp ce guvernele de astăzi vor apăra cu fermitate drepturile tuturor celorlalte credințe și drepturile civile, ele nu apără drepturile Creștinilor.

     Creștinilor li se va interzice în curînd practicarea credinței lor în diverse locuri, în școli, colegii, și în cele din urmă în Templele lui Dumnezeu. Puteți spune: cu siguranță acest lucru este imposibil – să fie împiedicați Creștinii să își practice credința în propriile biserici? Acest lucru se va întîmpla în modul cel mai viclean, cînd milioane vor fi induși în eroare, fără ca acest lucru să fie observat, pentru că fiecare detaliu al Cuvîntului, așa cum este el acum, va fi schimbat, dar această schimbare se va face pe neobservate. Numai aceia care sunt vigilenți vor observa schimbările și, după un timp, va deveni acceptabil să deschidă bisericile Creștine tuturor credințelor, inclusiv acelora care nu cred în Mine. Cu toate acestea, nu toți cei care urmează o credință care nu venerează Sfînta Treime vor fi forțați să intre în noua biserică unică mondială. Nu. Creștinii vor fi cei care vor fi obligați să idolatrizeze păgînismul, care le va fi prezentat cu grija drept o nouă biserică și care vor îmbrățișa o nouă formă de ”comuniune” – o biserică pentru toți – în care Eu, Isus Cristos, nu voi fi prezent.

     Începînd din acest an Crucile Mele vor începe să dispară și, în timp ce Bisericile Mele și aceia care spun că Mă slujesc vor vorbi despre importanța umanismului, voi nu veți auzi vorbindu-se despre importanța abandonării voastre față de Mine, Isus Cristos, Mîntuitorul vostru. Prin urmare, voi nu veți fi pregătiți pentru Mîntuirea Veșnică. Importanța de a urma calea Mea către Tatăl Meu nu va fi menționată, nici importanța Sfintelor Sacramente nu va fi discutată. În schimb, vi se va vorbi despre importanța de a avea grijă de nevoile și bunăstarea altora, lucruri care vor fi folosite ca să înlocuiască adorația față de Mine. Eu sunt Biserica. Trupul Meu este Biserica Mea, dar cu timpul Eu voi fi complet dat la o parte. Capetele voastre vor fi umplute cu neadevăruri. Vi se vor prezenta toate căile pe care trebuie să mergeți ca să ajungeți mai aproape de Dumnezeu. Dar fiecare cale pe care vi se va spune să o urmați duce în direcția opusă.

Să știți acum că există un singur Adevăr. Există o singură cale către Dumnezeu și aceea este prin Mine, Isus Cristos. Nu există o altă cale.

 Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 21 aprilie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: