Noul Meu Paradis va deveni Lumea fără de sfîrşit – aşa cum a fost profeţit

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Joi, 17 aprilie 2014

Isus

          Preaiubita Mea fiică, Învierea Mea din morţi a avut un scop foarte clar. Ea nu a avut loc doar pentru a demonstra Divinitatea Mea în faţa celor care nu acceptau Cine eram Eu. Pînă în acel moment, sufletele celor morţi nu puteau intra în Rai. Ele trebuiau să aştepte. Dar, îndată ce Învierea Mea a avut loc, lor le-a fost dăruită o Viaţă nouă în Împărăţia Mea. Învierea Mea a adus sufletelor Viaţă Veşnică  şi moartea, prin urmare, nu va mai avea putere asupra omenirii.

Învierea Mea va fi cu adevărat înţeleasă la A Doua Mea Venire, pentru că atunci toate sufletele, care au murit în Mine şi pentru Mine, vor fi de asemenea înălţate din moarte şi le va fi dăruită Viaţa Veşnică. Ei vor învia în trup şi suflet, în perfectă unire cu Voinţa lui Dumnezeu şi vor trăi în Noua Mea Împărăţie, cînd  vechiul Pămînt şi Cer vor dispărea şi o Nouă Lume se va ridica. Noul Meu Paradis va deveni Lumea fără de sfîrşit – aşa cum a fost profeţit. Toţi cei care îl iubesc pe Dumnezeu şi acceptă Mîna Milostivirii Mele vor intra în Împărăţia Mea Glorioasă. Aceasta este Promisiunea pe care am făcut-o, cînd am dat morţii Trupul Meu pămîntesc în schimbul Vieţii voastre Veşnice.  Nu uitaţi că Dumnezeu îndeplineşte întotdeauna ceea ce promite. Ceea ce Dumnezeu le-a prevestit profeţilor Săi se va îndeplini, pentru că El nu spune una şi face alta.

Cînd Dumnezeu i-a spus lui Ioan că lumea se va împărţi, în zilele din urmă, şi Templul Său va fi distrus, El nu a minţit. Domnia celor care vor să distrugă Cuvîntul lui Dumnezeu a început şi vremea acelor profeţii date lui Daniel şi Ioan este asupra voastră. Promisiunea Mea de a veni şi a separa caprele de oi, este aproape să devină realitate. Omului îi va fi dat tot ajutorul, prin Intervenţii din Ceruri şi suficiente ocazii de a face alegerea finală. El fie Mă va urma pe Mine, fie va rămîne în urmă.

 Al vostru  Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 21 aprilie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: