Începutul și sfîrșitul lumii vor deveni una

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

 Luni, 21 aprilie 2014

Isus

          Multiubita Mea fiică, e foarte dificil pentru suflete, chiar și pentru cele cu o mare credință, să pună de acord lumea în care ei trăiesc cu lumea Împărăției Mele.

     Lumea, așa cum e ea, este incompatibilă cu Împărăția Mea, iar asta înseamnă că acelora dintre voi care Mă cunoașteți și care Mă iubiți cu adevărat vi se va părea dureros uneori să vă trăiți viața de zi cu zi. A Mă iubi pe Mine înseamnă a urma Învățăturile Mele și a Mă ruga să vă iert păcatele. Aceasta e singura cale prin care puteți deveni parte din Cine Sunt Eu. Voi nu puteți deveni parte a Împărăției Mele pînă cînd nu recunoașteți Adevărul și nu acceptați că atîta timp cît păcatul există, lumea nu va putea fi perfectă. Cît timp omul face totul după propria sa voință liberă, în timp ce e ispitit în mod constant să se răsfețe în propriile sale nevoi egoiste, el va rămîne un sclav.

Cînd vă trăiți viața după Cuvîntul lui Dumnezeu, veți fi capabili să vedeți lumea așa cum este ea. Veți fi martori ai minunăției care este Minunatul Pămînt, care a fost creat de Tatăl Meu. Însă, veți vedea și cum răutatea omului l-a separat pe el de Dumnezeu. Atîta timp cît acestă situație persistă, pămîntul, așa cum îl știți, nu va putea să reînvie la Gloria sa de odinioară. Acesta este motivul pentru care voi nu veți veți găsi pacea adevărată decît atunci cînd Eu voi veni din nou pentru a vă aduce în Paradisul Tatălui Meu, creat pentru voi de la începuturi.

Începutul și sfîrșitul lumii vor deveni una. Nu va exista nici Cer, nici Purgatoriu și nici Pămînt – vor exista doar două entități. Împărăția Mea, unde viața nu va avea sfîrșit – pentru cei care Îmi permit să-i adun în Inima Mea, și Iadul – pentru cei care nu se vor întoarce la Mine.

Toate vor fi în acord cu Milostivirea Mea și cu Voința Sfîntă a Tatălui Meu, Care îi iubește pe toți copiii Săi. El vrea să-i salveze prin Mine pe toți. Eu nu-i pot forța să Mă urmeze pe cei care nu vor să fie parte a Împărăției Mele sau care resping toate eforturile Mele de a le aduce o minunată veșnicie glorioasă. Nu ignorați Rugămințile Meu de a ajuta aceste sărmane suflete.

 Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 24 aprilie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: