„Cere şi ţi se va da“ nu este o promisiune deşartă pe care o fac Eu

Mesajul lui Isus cître Maria Îndurării Divine

 Sîmbătă, 3 mai 2014

Isus

            Multiubita Mea fiică, atunci cînd le cer oamenilor să se încreadă în Mine, acesta este un lucru foarte dificil pentru mulţi dintre ei. Foarte multor oameni li se pare greu să se încreadă în Iubirea Mea pentru umanitate ca să Mi se predea Mie pe deplin, cînd ei se bazează pe propria lor credinţă. Doar atunci cînd vă predaţi pe voi înşivă în întregime în grija Mea, vă puteţi simţi în siguranţă, protejaţi şi în pace.

     Dacă voi căutaţi Iubirea Mea, ea vă va acoperi atunci cînd vă ridicaţi braţele şi strigaţi după Mine ca nişte copilaşi. Copiii, atunci cînd sunt mici, îşi pun toată încrederea în părinţii lor. Ei cunosc doar diferenţa dintre starea de bine şi cea de rău şi atunci ei se bazează complet pe cei adulţi pentru a-i proteja. Copiii nu stau mult pe gînduri înainte să alerge la părinţii lor pentru consolare şi pentru a căuta refugiu. Credinţa unui copil este puternică. El nu se îndoieşte, pentru că el crede cu adevărat că va găsi siguranţă în braţele unui părinte iubitor.

      Eu sunt demn de încredere, deoarece tot ceea ce Mi se cere Mie va fi făcut, dacă este pentru binele sufletului. „Cere şi ţi se va da“ nu este o promisiune deşartă pe care Eu o fac. Eu savurez Acţiunea de a împărţi cu generozitate Darurile Mele peste fiecare dintre voi. Atunci cînd Îmi cereţi să vă ajut, Eu aud, simt şi răspund la tot ceea ce doriţi voi. Daţi-Mi şansa să vă dovedesc Iubirea Mea pentru fiecare dintre voi. Lăsaţi-Mă să vă arăt dovada Intervenţiei Mele. În acest timp al existenţei, Eu, Isus Cristos, Îmi voi face cunoscută Prezenţa în toate cîte le cereţi de la Mine. În acest timp Eu vă voi permite să simţiţi Prezenţa Mea, să fiţi martori ai Marilor Mele Acte de Intervenţie în viaţa voastră de zi cu zi şi să înţelegeţi puterea rugăciunilor voastre. Căci acestea sunt zilele marilor minuni pe care Eu le las moştenire umanităţii, mai mult decît în orice alte timpuri, de cînd Eu am umblat pe Pămînt.

Cînd vă puneţi cu adevărat toată încrederea în Mine, Eu pot face mari minuni nu numai pentru a vă aduce uşurarea suferinţei, ci şi pentru a vă atrage si mai aproape de Inima Mea Preasfîntă. Cînd un copil ştie că un părinte îl iubeşte, el se simte în siguranţă ştiind că este protejat. Să ştiţi că atunci cînd vă încredeti în Mine, Eu vă protejez pe toţi şi voi inunda fiecare suflet cu un profund sentiment de pace, pe care nu o puteti găsi nicăieri altundeva pe acest Pămînt.

     Veniţi la Mine astăzi şi cheamaţi-Mă să vă ajut – orice temeri aţi avea. Recitaţi această Rugăciune specială de fiecare dată cînd sunteţi în suferinţă, iar Eu vă voi răspunde de fiecare dată.

      Rugăciunea (148) a Cruciadei de Rugăciune: Vino în ajutorul meu:

O, Isuse al meu, ajută-mă în momentele mele de mare suferinţă. Ţine-mă în Braţele Tale şi ia-mă în Refugiul Inimii Tale. Şterge lacrimile mele. Potoleşte zbuciumul meu. Înalţă sufletul meu şi umple-mă cu Pacea Ta. Te rog îndeplineşte-mi această cerere specială (menţionează aici cererea….). Vino în ajutorul meu, astfel încît cererea mea să primească răspuns şi viaţa mea să poată deveni liniştită şi unită cu Tine, Domnul meu drag. Dacă cererea mea nu poate fi împlinită, atunci umple-mă cu Harul de a accepta că Voia Ta Sfîntă este pentru binele sufletului meu şi pentru ca eu să rămîn credincios Cuvîntului Tău pentru totdeauna, cu inima blîndă şi uşoară. Amin.

     Întotdeauna să Mă chemaţi pe Mine, ori de cîte ori sunteţi în suferinţă sau aveţi nevoie de ajutor, şi Eu vă promit că vă va fi dat un semn ca răspuns la cererea voastră către Mine, Mîntuitorul vostru iubit.

     Isus al vostru

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

 

 

Posted on 14 mai 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: