Voi ridica, din interiorul Bisericii Mele, un om care va apăra şi va proclama Adevărul

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Sîmbătă, 10 mai 2014

206-christ-roi

         Multiubita Mea fiică, nu vă este dat să înţelegeţi acum, dar să ştiţi că voi ridica, din interiorul Bisericii Mele, un om care va apăra şi va proclama Adevărul. El va face aceasta într-un moment în care nici un alt Cardinal, Episcop, preot sau alt slujitor sfinţit al Meu nu va avea curajul să o facă. Cînd noua doctrină falsă va înghiţi Biserica, mulţi din interiorul ei vor şti în inimile lor cît de greşită este aceasta. Ei vor fi alarmaţi, dar prea speriaţi să îşi ridice vocile. Vor fi atît de copleşiţi în număr de către cei a căror credinţă este atît de slabă, încît vor accepta imediat orice erezie pusă în faţa copiilor lui Dumnezeu în Numele Meu Cel Sfînt.

     Omul pe care îl voi ridica este un suflet curajos şi mulți se vor simţi uşuraţi atunci cînd el va vorbi. Cînd el va face aceasta, mulţi alţii se vor ridica şi vor vorbi public, salvînd prin aceasta multe suflete. Cînd el va fi ridicat, Eu am alte planuri de a aduce laolaltă toate acele credinţe care nu Mă acceptă pe Mine, Isus Crisos, ca fiind Fiul lui Dumnezeu. Toate aceste Planuri Dumnezeieşti au fost prezise, şi milioane şi milioane de oameni din întreaga lume îşi vor da seama apoi de Adevăr. Ei atunci se vor înmulţi şi vor fi binecuvîntaţi de Mine, astfel încît să poată aduna la un loc toate credinţele cu unicul scop de a asigura că este proclamat  Adevăratul Cuvînt al lui Dumnezeu. Apoi credinţa se va răspîndi astfel încît Cuvîntul Meu, aşa cum este el cuprins în Sfintele Evanghelii, va fi predicat de către bărbaţi şi femei precum şi de fiii şi fiicele lor, în toate colţurile lumii. Ei vor profeţi, dezvăluind lumii aceste Mesaje Dumnezeieşti şi Prezența Mea îi va acoperi pe ei pentru a le da puterea şi curajul de care vor avea nevoie.

      Atît de puternică în răspîndirea Adevărului va fi această generaţie a Mea, încît mulţi dintre cei care erau rătăciţi şi erau conduşi pe calea către o gravă greşeală, se vor întoarce şi vor veni alergînd la Mine. Ei se vor răspîndi atît de repede încît, pentru fiecare erezie comisă împotriva Mea, milioane de suflete vor fi convertite. Eu îi voi atrage la început pe păgîni, pentru că lor nu li s-a dat Adevărul, şi astfel lumea nu se va mai îndoi de puterea Intervenţiei Mele. Apoi voi aduce toate celelalte religii la un loc şi li se va arăta clar că există o singură cale către Tatăl Meu şi aceea nu poate fi decît prin Mine. Și, în timp ce Eu voi atrage milioane de suflete către Mine şi către Adevărul a Ceea Ce Sunt Eu, milioane de alte suflete vor fi atrase într-o religie făcută de om, plănuită şi creată de spiritul răului.

Planul de bază al celui rău este pe cît de elaborat, pe atît de simplu, şi anume este acela de a duce la osîndire cît mai multe suflete posibil, distrugîndu-le credinţa în Mine, Isus Cristos. Ei vor face aceasta prin negarea Adevărului. În timp ce noua religie va devora sufletele cu ajutorul minciunilor, eu voi recîştiga de trei ori pe atît de multe suflete, făcînd astfel încît copiii lui Dumnezeu să nu uite Adevărul.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 18 mai 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: