Mama Mîntuirii: Niciodată să nu blestemaţi pe altul cînd cereţi Binecuvîntările lui Dumnezeu

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

 Sîmbătă, 17 mai 2014

Sfinta Fecioara

          Multiubita mea copilă, atunci cînd Fiul meu acordă favoruri speciale copiilor lui Dumnezeu, înseamnă că se aşteaptă o responsabilitate şi din partea celor care le primesc. Pentru fiecare Binecuvîntare pe care voi, dragi copii, o primiţi de la Fiul meu, trebuie să daţi mulţumire lui Dumnezeu. Cînd Fiul meu dăruieşte Haruri cereşti unui suflet, de la această persoană se aşteaptă mult. În consecinţă, fiecare suflet trebuie  să-şi trăiască viaţa în acord cu ceea ce l-a învăţat Fiul meu.

Fiul meu îşi face simţită Prezenţa atunci cînd El este chemat. Cu cît este sufletul mai deschis la Iubirea Sa, cu atît persoana vor deveni mai aproape de Sfînta Sa Inimă. Cu toate acestea, dacă un suflet se înalţă pe sine înaintea Fiului meu atunci cînd Îi cere ajutorul, nu va obţine nimic de la El. Dumnezeu iubeşte sufletele smerite. El revarsă Haruri mari asupra lor cu dărnicie. Cu cît mai multe Haruri primesc ei, cu atît El va fi mai Prezent în ei. Apoi, pe măsură ce Prezenţa Sa devine evidentă, acel suflet va deveni subiect al urii. Diavolul este atras de sufletele care sunt în Lumina lui Dumnezeu. El va folosi apoi toate mijloacele ca să umilească sufletul ales, şi face de obicei aceasta înşelînd un suflet slab, pe care îl foloseşte ca să provoace durere şi suferinţă sufletului smerit.

Din păcate, mulţi oameni care mă iubesc pe mine, Mama lui Dumnezeu, vin la mine implorîndu-mă să-i ajut la distrugerea altor suflete. Despre aceste suflete ei îmi spun că merită pedeapsa lui Dumnezeu. Cînd ei cer de la Fiul meu să judece acele suflete, din cauza urii pe care ei înșiși o poartă în sufletele lor, rugăciunile lor nu vor fi niciodată ascultate. Cum puteţi voi să mă iubiţi, să-L adoraţi pe Fiul meu şi să promiteţi loialitate faţă de Adevăr, dacă voi îi urîți pe ceilalți? Oh, cît de viclean este cel rău atunci cînd devorează sufletele sfinte, care au permis mîndriei să le distragă.Odată ce mîndria înhaţă un suflet, el imediat își pierde lumina. Pe măsură ce devine mai întunecat, el se depărtează tot mai mult de Lumina lui Dumnezeu.

Atunci cînd voi îmi cereţi să intervin la Fiul meu în favoarea voastră, trebuie întotdeauna să veniţi la mine cu inima plină de iubire. Niciodată să nu blestemaţi pe altul cînd cereţi Binecuvîntările lui Dumnezeu, fiindcăpentru El acest lucru e dezgustător. Ura nu-şi are locul în Rai.

Veniți la mine, dragi copii, doar avînd iubire în inimă faţă de duşmanii voştri, şi toate rugăciunile voastre vor primi răspuns în acord cu Voia Sfîntă a lui Dumnezeu.

 Mama voastră preaiubită,

Mama Mîntuirii

 Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

Posted on 26 mai 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: