Eu i-am promis Tatălui Meu că Voi urmări fiecare suflet pentru care Mi-am sacrificat viaţa. Şi aşa Voi face

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Joi 3 iunie 2014

jesus-misericordieux

          Multiubita Mea fiică, Intenţia Mea este să aduc convertirea fiecărei naţiuni din lume, şi să fac aceasta rapid. Iubirea Mea pentru voi toţi este atît de mare încît Voi interveni în moduri necunoscute pînă acum omenirii, chiar şi în cazurile în care domneşte confuzia în inimile celor care nu Mă cunosc.

Pacea Mea va fi dată fiecărui suflet care vede Lumina Adevărului. Iubirea Mea le va aduce o linişte sufletească pe care aceste suflete nu au mai cunoscut-o cu adevărat.

Duhul Adevărului va fi Darul Meu pentru lume si pentru umanitatea care nu Mă recunoaşte. Numai atunci omul va fi deschis spre Intervenţia Dumnezeiască ce se va face la Porunca iubitului Meu Tată, pentru ca El să poată îmbrăţişa pe fiecare copil al Său.

Iubirea lui Dumnezeu va fi în curînd văzută de către sufletele pustii – suflete care rămîn cu încăpăţînare închise influenţei Duhului Sfînt. Ca o sabie, flacăra Duhului Sfînt va străpunge inimile lor şi va revărsa asupra lor o înţelegere interioară despre cît este de preţuit fiecare suflet în Ochii lui Dumnezeu.

Duhul Adevărului va trezi sufletele celor care Mă neagă, pe ale celor care îi batjocoresc pe cei care cred în Mine, şi pe ale celor care se încred în propria lor invincibilitate. El va atinge sufletele celor semeţi, ale celor mîndri, ale celor aroganţi, ca şi sufletele celor neştiutori, ale păcătoşilor înrăiţi care poartă ură în inimile lor, dar şi ale celor smeriţi. Nici unul dintre voi nu va fi exclus de la acest Miracol Măreţ. Eu i-am promis Tatălui Meu că Voi urmări fiecare suflet pentru care Mi-am sacrificat viaţa. Şi aşa Voi face. Căci, la ce bun ar fi fost Moartea Mea pe Cruce dacă ar fi însemnat, chiar şi numai pentru un singur suflet, că el nu se va putea salva? Eu vin curînd să vă pregătesc pe voi toţi pentru a primi Salvarea Mea. Bucuraţi-vă, căci Timpul Meu este aproape.

Mergeţi, iubiţii Mei discipoli, şi rămîneţi în iubire, speranţă şi în aşteptarea Marii Mele Milostiviri. Eu Îmi voi îndeplini Promisiunea făcută fiecăruia dintre voi iar voi veţi primi răsplata Împărăţiei Mele dacă veţi accepta cu smerenie Măreaţa Mea Revărsare de Iubire.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-06-06-7

 

Posted on 9 iunie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: