Fără Lumina Mea nu există nimic altceva decît întunecimea sufletului. Nici pace. Nici iubire. Nici speranţă. Nici Viaţă

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Marţi, 10 iunie 2014

Isus

          Multiubita Mea fiică, oamenii se pot întreba de ce este important ca Jertfa Sfintei Liturghii să fie păstrată cu orice preţ? Liturghia este punctul esenţial al Prezenţei Mele – Adevărata Mea Prezenţă în lume. Prezenţa Mea aduce atît Viaţă cît şi Lumină. Ea va aduce Viaţă sufletului şi îl va umple cu un Har unic. Ea va aduce cu ea Lumina – Lumina Mea – care este mai puternică decît soarele. Un licăr din Lumina Mea este de ajuns pentru a lumina o cameră care este în întuneric. Atîta timp cît Sfînta Mea Euharistie se află la mare cinste pe altarele Bisericilor Mele, va fi viaţă. Fără ea, va fi întuneric. Cînd Eu nu Sunt Prezent, nu există Lumină. Fără Lumina Mea nu există nimic altceva decît întunecimea sufletului. Nici pace. Nici iubire. Nici speranţă. Nici Viaţă.

     În ciuda oricăror reguli noi ce vă vor fi impuse sub pretextul evanghelizării şi modernităţii în Numele Meu, să ştiţi că, dacă Sfînta Mea Euharistie nu mai este adorată, aşa cum ar trebui să fie şi cum a fost dat să fie, puteţi fi siguri că nu va mai dura mult pînă cînd Ea va dispărea cu totul. În ziua cînd acest lucru se va întîmpla va fi un întuneric care va coborî pe tot Pămîntul. Nu îl veți vedea, dar îl veți simţi în inimile reci ale oamenilor, căci pînă atunci omenirea se va fi schimbat. Odată ce Prezenţa Mea va scădea, porţile Iadului se vor deschide şi anticristul va lua Locul Meu în Biserica Mea. Va fi el, care nu este de la Mine, cel care va şedea pe tronul care Mi se cuvine Mie de drept. Va fi el, cel la picioarele căruia se va prosterna Biserica Mea. Aceasta va fi cea mai mare trădare împotriva Mea, Isus al vostru, de cînd Iuda M-a dat pe mîna dușmanilor Mei pentru a fi crucificat.

Biserica Mea va fi cea persecutată prima, iar cei care au o credinţă slabă vor aduce omagiu fiarei. Tocmai acei oameni care vor pretinde că reprezintă Biserica Mea, sunt cei care Mă vor crucifica încă o dată. Cînd impostorul va declara că este Eu, ceasul va începe să ticăie şi apoi, cu un zgomot asurzitor al cerurilor care se deschid și în vuietul tunetului, va fi vestită întoarcerea Mea. Lumea va înţelege atunci Adevărul Promisiunii Mele de a reveni pentru a-Mi lua în sfîrșit în stăpînire Împărăția Mea şi a aduce unitate Bisericii Mele, Adevăratei Mele Biserici – acelora care Îmi rămîn credincioşi Mie în toate încercările şi suferinţele.

Nimic nu poate distruge Biserica Mea, pentru că sub Conducerea şi îndrumarea Mea Ea va rămîne impenetrabilă în fața fiarei şi a tuturor acelor trădători care Mă vor trăda pentru cîştigul lor personal.

     Ascultați acum Promisiunea Mea. Tot ce v-am spus că se va întîmpla, se va întîmpla întocmai. Tot ce v-am promis se va împlini. Tot ce este al Meu este al vostru. Voi toţi sînteţi ai Mei. Agăţaţi-vă de Mine cu prețul vieții, pentru că fără Protecţia Mea veţi fi induşi în eroare şi acest lucru Mi-ar frînge Inima. Să nu Mă părăsiţi niciodată pentru cel care vă urăşte. Eu nu vă voi părăsi niciodată pentru că vă iubesc prea mult. Eu vă trag spre Mine şi totuşi voi vă retrageţi. De ce? De ce vă temeţi? Nu ştiţi oare că sunteţi ai Mei şi că acesta este un drept dobîndit prin naştere? Sprijiniţi-vă de Mine, iubiţii Mei discipoli, pentru că în curînd vă veţi simţi pierduţi şi nu veţi şti încotro să o luaţi. Iar Eu vă voi aştepta, pentru a vă aduce Iubirea Mea şi pentru a vă oferi mîngîiere.

Veniţi. Nu vă temeţi de Mine. Eu vin plin de iubire pentru a vă aduce Pacea Mea.

Lumina Mea vă dă vederea.

Iubirea Mea vă aduce speranţa.

Inima Mea vă aduce mîngîierea.

Mîinile Mele vă vindecă.

Ochii Mei vă văd.

Rănile Mele vă trag spre Mine.

Trupul Meu vă hrăneşte.

Durerea Mea este a voastră.

Durerea voastră este a Mea.

Milostivirea Mea vă va salva.

Cuvîntul Meu este calea voastră către Împărăţia Mea.

      Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-06-16-7

 

Posted on 16 iunie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: