Mama Mîntuirii: pentru fiecare pas pe care voi îl faceţi pentru a veni mai aproape de Scumpul meu Fiu, veţi face doi paşi înapoi

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Miercuri, 18 iunie 2014

Blessed_Virgin_Mary

          Copilaşii mei, urmați-mă  pe mine, Mama Mîntuirii şi luaţi-mă de mînă în timp ce eu vă conduc spre Fiul meu pe calea Adevărului. Prin mijlocirea mea mulţi dintre voi veţi găsi curajul de a merge pe această cale spinoasă și anevoioasă spre Mîntuirea Veşnică.

Dragi copii, pentru a-L cunoşte cu adevărat pe Fiul meu, e nevoie de mare perseverenţă. Înainte de a fi capabili să vedeţi, trebuie să vă deschideţi mintea, inima şi sufletul, fără nici cea mai mică umbră de îndoială sau mîndrieAtunci cînd Adevărul este revelat în inima voastră, trebuie să vă agăţaţi de el, deoarece prin el veţi fi eliberaţi.

      Pentru fiecare pas pe care voi îl faceţi pentru a veni mai aproape de Scumpul meu Fiu, veţi face doi paşi inapoi, deoarece acesta este modul în care cel rău vă va necăji. El nu se va opri din încercarea de a vă îndepărta de Cristos, pentru că şi-a făcut o misiune din a vă atrage în direcţie opusă. Aşadar, atunci cînd cădeţi pe parcursul călătoriei voastre, trebuie să vă ridicaţi din nou şi să o luaţi de la capăt. De fiecare dată cînd faceţi un pas înapoi, să ştiţi că tot ceea ce e influenţat de satana va fi mereu invers – va fi opusul a tot ceea ce Fiul meu a lăsat moştenire neamului omenesc. Deci veţi avea nevoie de multă răbdare, dar odată ce aţi depăşit obstacolele, veţi înainta mult mai rapid pe calea ce duce spre Fiul meu. Fiecare nereușită  pe care o depășiți vă va întări în credinţă. Iar cînd credinţa voastră a devenit puternică, nimic nu vă va mai sta în cale pentru a deveni cu adevărat un ucenic al lui Isus Cristos.

Mergeţi în pace, dragi copii şi lăsaţi-mă pe mine, Mama Mîntuirii, să vă ajut să deveniți  mai puternici în iubirea voastră pentru Isus Cristos, deoarece fără El nu veţi găsi niciodată pacea şi mîngîierea pe care o căutaţi în această viaţă sau dincolo de ea.

Mama voastră iubitoare,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-06-23-7

Posted on 25 iunie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: