Comparați-Mă cu o mamă care trebuie să se separe de copilul ei la naștere

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Luni, 23 iunie 2014

Isus

           Multiubita Mea fiică, astăzi îți aduc ție și iubiților Mei discipoli mari Binecuvîntări. Inima Mea explodează de iubire pentru voi toți. Îmi dau seama că această călătorie pe care voi o faceți pentru a Mă sluji poate fi foarte dificilă cîteodată, dar doresc să vă spun că Eu vă îndrum în fiecare secundă. Nu există nici o încercare cu care v-ați putea confrunta, care să nu poată fi depășită. De aceea, dacă vă simțiți neajutorați și vă este teamă, nu trebuie să renunțați și, dacă aveți încredere în Mine, totul va părea mai ușor.

Comparați-Mă cu o mamă care trebuie să se separe de copilul ei la naștere și care nu îl mai poate vedea vreodată în timpul vieții ei. Această mamă nu-și va uita niciodată copilul și își va petrece fiecare zi din viață tînjind după trupul și sîngele ei, sperînd că se va reîntîlni cu copilul ei la un moment dat. Acel copil este în gîndurile ei în fiecare zi; ea se roagă pentru binele lui și simte adînc în inima sa o permanentă durere pentru pierderea pe care a suferit-o. Nimic nu o va mîngîia vreodată pînă cînd nu va cuprinde din nou acel copil în brațele ei. Ea are o extraordinară răbdare, o mare speranță și o profundă dorință de a se întîlni cu copilul care a ieșit din pîntecele său, indiferent cîți ani sunt la mijloc. Tot ce contează pentru ea este ca ea și copilul ei să redevină din nou una – unul îngemănat cu celălalt.

     Eu Sunt asemeni oricărui părinte care trebuie să îndure o astfel de durere. Pentru Mine așteptarea este foarte tristă. Dar durerea pierderii, precum cea a copilului demult pierdut care refuză să se întoarcă la părintele său, este cea mai mare dintre toate. Durerea pe care o simt atunci cînd Sunt respins de copiii lui Dumnezeu este un chin permanent pentru Mine. Eu voi face tot posibilul pentru a atrage aceste suflete la Sînul Meu. Voi folosi alte suflete – pe frații și surorile lor, care doresc să Mă mîngîie – în încercarea Mea de a trezi sufletele lor adormite. Am nevoie ca iubiții Mei discipoli, frații acestor copii pierduți ai lui Dumnezeu, să se răspîndească prin lume și să readucă familia Mea din nou împreună.

     Noi trebuie să ne unim împotriva spiritului întunericului, care va face aproape imposibil, ca aceste suflete să distingă Adevărul nașterii lor. Acestor oameni trebuie să li se spună despre dreptul lor dobîndit prin naștere; despre moștenirea lor și Salvarea lor Veșnică. Pentru că se apropie timpul cînd întregul Adevăr va fi revelat.     Cu ajutorul vostru, iubiții Mei discipoli, ei vor veni la Mine, înapoi în familia Mea, unde cu toții vom fi uniți ca unul. Așa cum a fost menit să fie.

Vă iubesc pe toți cu o adîncă duioșie și Mă bucur cînd răspundeți Chemării Mele cu dragoste în inima voastră.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-06-27-7

 

Posted on 29 iunie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: