Mama Mîntuirii: Pentru a-L sluji pe Fiul meu cu adevărat, voi trebuie mai întîi să-L iubiți. Pentru a-L iubi pe Fiul meu trebuie mai întîi să-L cunoașteți

Mesajul Sfintei Fecioare Maria Către Maria Îndurării Divine

Sîmbătă, 21 iunie 2014

Blessed_Virgin_Mary

           Draga mea copilă, eu mi-am trăit viața pe Pămînt prin Fiul meu, Isus Cristos. Sufletul meu a fost creat în Cer de către Tatăl, Dumnezeu cel Preaînalt și nașterea mea a fost un Dar extraordinar oferit omenirii. Eu am fost trimisă de Dumnezeu cu unicul scop de a-l aduce pe lume pe mult așteptatul Mesia. Nașterea Fiului meu a fost miraculoasă și, din clipa în care El a respirat prima oară, singura mea dorință a fost să-L slujesc în toate.

L-am adorat pe Fiul meu și L-am recunoscut cu mare venerație. Purtarea Sa minunată, dumnezeiască, a ieșit repede în evidență, la trei luni de la nașterea Sa. Zîmbetul Său era strălucitor chiar dacă El era încă atît de mic; Ochii Săi albaștri pătrunzători aveau o extraordinară profunzime și maturitate. Eu am știut că eram acolo pentru a-L sluji în toate modurile, însă El mi-a arătat o mare Iubire încă de la cea mai fragedă vîrstă. Această Iubire nu a fost doar iubirea pe care fiecare copil o are pentru mama lui – a fost mult mai mare de atît. El m-a liniștit, mi-a mîngîiat fața ori de cîte ori deveneam neliniștită în legătură cu pericolele pe care le aveam de înfruntat eu și soțul meu, Sfîntul Iosif.

După fuga în Egipt îmi era greu să mă liniștesc și am rămas în alertă față de orice eventuală amenințare sau pericol, asta însemnînd că dormeam doar cîteva ore pe noapte. Chiar și înainte ca Fiul meu să se facă cunoscut mi-au fost foarte clare pericolele cu care El urma să se confrunte în viitor. Mîinile Lui se întindeau mereu spre oameni cu iubire și prietenie. Băiat fiind, El îi atrăgea pe mulți, chiar dacă aceștia habar nu aveau Cine era El. Atrăgea de asemenea și critici nejustificate din partea prietenilor sau a persoanelor pe care le cunoștea. A fost hărțuit și s-a rîs de El și eu de asemenea am fost umilită de mulți. Prezența lui Dumnezeu i-a atras spre mica noastă familie și pe cei buni și pe cei cu sufletele întunecate, încă din ziua nașterii Fiului meu. Iubirea mea pentru El a fost foarte puternică. L-am iubit pentru Cine era El, însă l-am iubit de asemenea și ca Mamă, și această iubire dăinuie și azi.

Într-un fel eram exagerat de protectoare cu Fiul meu și am fost îngrozită cînd L-am pierdut pe drumul de întoarcere din Ierusalim. Am resimțit pierderea în fiecare părticică a ființei mele și nu m-am putut liniști pînă cînd nu L-am găsit. În acea zi, cînd L-am aflat discutînd și predicînd vîrsnicilor în Templu, mi-am dat seama că începînd din acel moment eu trebuia doar să-L slujesc și să fiu supusă oricărei dorințe a Lui.

Pentru a-L sluji pe Fiul meu cu adevărat, voi trebuie mai întîi să-L iubiți. Pentru a-L iubi pe Fiul meu trebuie mai întîi să-L cunoașteți. A-L cunoaște pe Fiul meu înseamnă a studia Cuvîntul Său și a întelege ceea ce le-a spus El discipolilor Lui cît timp a fost pe pămînt. Numai prin Cuvîntul Său puteți să ajungeți să-L cunoașteți pe Isus Cristos. Dacă acceptați Cuvîntul Său Sfînt, atunci puteți să-L slujiți. Nu puteți să-L slujiți fără să onorați Cuvîntul Său sau fără să faceți tot ceea ce El v-a învățat. Ascultarea față de Cuvîntul lui Dumnezeu este esențială dacă doriți să trăiți ca adevărați Creștini. Dacă predicați Cuvîntul Său atunci trebuie să și puneți în practică ceea ce Fiul meu a predicat – să vă iubiți unii pe alții; să faceți celorlalți ceea ce ați dori să vi se facă vouă; să-L slăviți pe Dumnezeu prin Sfintele Sacramente, așa cum v-a învățat El.

Niciodată nu trebuie să-i impuneți lui Dumnezeu dorița voastră de modificare a Cuvîntul Său, pentru că nu aveți acest drept. Supunerea față de Fiul meu poate fi obținută numai dacă rămîneți ascultători Învățăturilor Sale. Mergeți în pace, să-L iubiți și să-L slujiți pe Domnul.

Mama voastră preaiubită,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-06-27-7

 

Posted on 29 iunie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: