Nu rupeți legăturile cu cei care vă urăsc din cauza Mea

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Miercuri, 25 iunie

jesus-misericordieux

             Multiubita Mea fiică, nu trebuie ca oamenii care Îmi sunt devotați Mie să își întrerupă activitățile lor obișnuite de zi cu zi. Eu nu sunt un Dumnezeu care să vă ordon să cădeți la picioarele Mele în detrimentul responsabilităților voastre zilnice. Eu nu Mă dichisesc și nu stau majestuos sau cu o atitudine mîndră să conduc omenirea, nici nu vă dictez fiecare mișcare și nici nu încerc să vă subjug ca să Mă lingușiți. Nu acesta sunt Eu, căci Eu vin precum un slujitor umil să eliberez omul de legătura lui cu diavolul.

Eu am venit să vă salvez și voi veni din nou ca să împlinesc Planul Meu de Salvare. Eu sunt aici pentru a vă sluji pe voi. Eu vin ca să vă atrag spre Mine și, deși Mă încîntă iubirea voastră pentru Mine și timpul pe care Mi-l dedicați Mie, intenția Mea este să fac aceasta într-un mod care să nu vă cauzeze supărări inutile. Cu toate că prețuiesc timpul pe care Mi-l dăruiți și rugăciunile pe care le oferiți, totuși știu că voi trebuie să vă trăiți viața, pentru a vă îmbrăca și a vă hrăni pe voi și familiile voastre. Tot ceea ce vă cer Eu este să vă trăiți viața în modul în care trebuie, pentru a Mă sluji pe Mine. Și, pe măsură ce se adîncește relația voastră cu Mine, veți simți o dorință de nestăpînit să vorbiți cu Mine în gîndurile și prin cuvintele voastre.

Eu vă cer să îi tratați pe ceilalți cu respectul pe care Mi-l arătați Mie. Să nu vă certați cu ceilalți pentru Mine și nici să nu vă ieșiți din fire. Dar nici să nu justificați acțiunile sau vorbele celor care Mă insultă – ci doar atît, rugați-vă pentru ei. Pe măsură ce crește iubirea voastră pentru Mine, relația voastră cu Mine va deveni mai intimă. Cînd se întîmplă aceasta, atunci atrageți asupra voastră și mînia celor care au credința slabă. Să vă așteptați că se va întîmpla astfel și să nu fiți alarmați sau tulburați, căci atunci cînd sunteți în uniune cu Mine veți fi urîți pentru asta. Fiți răbdători cu acești oameni. Fiți blînzi. Fiți politicoși. Nu vă obosiți să intrați în dispute cu ei pentru că nimic din ce veți spune nu va avea importanță pentru ei. In schimb, arătați-le ce înseamnă să fii creștin, răspunzînd la ură cu iubire.

Nu rupeți legăturile cu cei care vă urăsc din cauza Mea. Ci în schimb, vă rog, rugați-vă pentru ei. Cînd sunteți în uniune cu Mine trebuie să încercați să păstrați un echilibru în viața voastră. Deși îmi doresc compania voastră, la fel de mult doresc să îi iubiți pe cei care au nevoie de Mine dar nu Mă pot vedea; pe cei care nu pot să Mă accepte în inima lor, sau care nu au habar despre Viața Veșnică. Voi aveți o datorie către Mine, iar Dorința Mea este să vă folosiți cu înțelepciune timpul pentru a iubi aceste suflete. Prin vorbele, faptele, acțiunile și rugăciunile voastre, voi puteți să aduceți la Mine aceste suflete și Mi le veți aduce.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2013-09-15-7

 

Posted on 30 iunie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: