Biserica Mea, cînd se va diviza şi va cădea, va îmbrăţişa umanismul cu o mare satisfacţie

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Vineri, 27 iunie 2014

206-christ-roi

             Preaiubita Mea fiică, niciodată nu veţi identifica uşor lucrarea satanei în lume, pentru că el este foarte viclean. El îşi expune foarte rar faptele într-un mod care să ridice semne de întrebare asupra influenţei sale. Întotdeauna, de cînd el domnește pe Pămînt, a depus mari eforturi pentru a-i convinge pe oameni că el nu există, de fapt. Rareori veţi vedea Adevărul, deoarece este ascuns cu ajutorul acelor oameni pe care el îi foloseşte pentru a convinge lumea că Dumnezeu nu există.

      Obiectivul diavolului este de a păcăli oamenii să creadă că lumea și existenţa rasei umane nu sunt decît un scop în sine (nu duc la nimic). Cel mai mare triumf al său a fost introducerea umanismului şi, în special, a umanismului laic.

      Umanismul, o aşa-numită dorință de a se îngriji de necesitățile rasei umane, prin eliminarea injustiţiei sociale, este un lucru greşit. Cei care adoptă umanismul în vieţile lor fac aceasta ca pe un substitut pentru credinţa în Dumnezeu şi este de înţeles de ce fac aceasta. Din păcate, multe religii au produs schismatici al căror comportament nu este influenţat de către Dumnezeu. Ura lor faţă de alţii şi intenţiile lor criminale sunt exercitate în Numele lui Dumnezeu cînd , de fapt, satana însuşi este cel care inspiră fiecare mişcare pe care ei o fac. El face aceasta pentru a-i conduce pe oameni departe de Dumnezeu. Aceste suflete întunecate comit acte teribile de nedreptate şi folosesc Numele Tatălui Meu preaiubit pentru a-şi duce la îndeplinire acţiunile josnice. Apoi, ei justifică aceste acţiuni în numele religiei lor şi astfel îi determină pe mulți oameni să respingă orice credință în Dumnezeu.

Umanismul laic, deoarece aplaudă toate lucrurile bune făcute în numele dreptăţii sociale, este foarte atrăgător pentru acele suflete care au o inimă sensibilă, pentru că intenţiile lor sunt bune. Din păcate, atunci cînd ei îmbrăţişează această doctrină, ajung să considere Crearea lumii drept un accident cauzat de natură. Dar acesta este un neadevăr, deoarece lumea a fost creată de Tatăl Meu Veşnic. Nici un om de ştiinţă nu va fi vreodată capabil să explice Crearea lumii, deoarece aceste cunoştinţe nu vor fi făcute cunoscute niciodată omului.

A respinge supranaturalul şi Divina Existenţă a lui Dumnezeu înseamnă a respinge indicațiile morale care vin de la Dumnezeu. Aceasta înseamnă că moralitatea, sentimentul profund a ceea ce este plăcut sau neplăcut  lui Dumnezeu, nu poate fi susţinută, iar aceasta conduce la întuneric. În schimb, omul va deveni concentrat numai asupra nevoilor sale materiale şi îşi va neglija sufletul. În apropierea morţii, sufletul său, pe care el a refuzat să-l considere drept un Dar de viață dătător care vine de la Dumnezeu, va refuza în continuare să accepte Milostivirea lui Dumnezeu. În acest stadiu, multe asemenea suflete sunt complet înstrăinate de Milostivirea lui Dumnezeu.

Biserica Mea, cînd se va diviza şi va cădea, va îmbrăţişa umanismul cu o mare satisfacţie. Şi, drept rezultat, va conduce toate acele suflete către o interpretare greşită a Adevărului propriei lor existenţe. Lumea va îmbrăţişa atunci acest nou tip de biserică – o biserică preocupată de nedreptăţile sociale – care nu va spune nici un cuvînt despre importanţa mîntuirii sufletelor voastre.

 Al vostru Isus

Sursa: : http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-07-01-7

Posted on 3 iulie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: