Mama Mîntuirii: în curînd va fi ilegal să declaraţi că îl urmaţi pe Isus Cristos

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

 Miercuri, 2 iulie 2014

Sainte Marie

           Dragi copii, dacă omenirea ar vedea Măreţia Fiului meu, care stă pe Tronul Ceresc, în partea dreaptă a Tatălui Veşnic şi-ar lăsa capul în jos de ruşine şi remuşcare.

Preaiubitul Meu Fiu, Isus Cristos, este adorat, onorat şi înconjurat cu mare dragoste de îngerii şi sfinţii din Ceruri. Însă pe pămînt se arată foarte puţin respect Celui care a suferit o moarte teribilă pentru a mîntui de păcat rasa umană. Cum plîng Cerurile în acest moment al istoriei, cînd peste tot în lume se fac multe încercări de a şterge de pe faţa pămîntului toate semnele care îl reprezintă pe Fiul meu. Nu este de ajuns doar interzicerea afişării publice a Preasfintelor Cruci, ci în curînd va deveni ilegal să declaraţi că îl urmaţi pe Isus Cristos.

Creştinilor care rămîn fideli Cuvîntului şi care urmează calea lui Dumnezeu li se va arăta foarte puţină toleranţă. Chiar şi acei slujitori sfinţiţi care mărturisesc că Îi slujesc lui Isus Cristos vor fi prea slabi pentru a apăra Creştinismul şi se vor lăsa, ei înşişi, să fie forţaţi să accepte aceste legi. În multe cazuri, trădătorii din mijlocul lor vor facilita eliminarea Crucii şi a Adevărului Creştinismului. În timp, aceştia, alături de alte credinţe, care nu vin de la Dumnezeu, vor adora cu toţii o doctrină falsă. Deoarece vor alege, prin propria lor voinţă, calea greşită, înseamnă că ei vor refuza să accepte Milostivirea lui Dumnezeu şi se vor condamna ei înşişi la întuneric.

Să nu Îl trădaţi niciodată şi pentru nici un motiv pe Fiul meu, pentru că El este Calea Adevărului şi doar El poate să vă aducă Mîntuirea Veşnică.

 Iubita voastră Mamă,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-07-13-7

 

 

Posted on 13 iulie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: