MAMA MÎNTUIRII: ISUS CRISTOS NU ESTE IUBIT DE OMENIRE AȘA CUM A FOST ODATĂ

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Marți, 22 iulie 2014

Blessed_Virgin_Mary

           Dragii Mei copii, Fiul Meu Isus Cristos nu este iubit de omenire așa cum a fost odată. Indiferența față de Existența Sa s-a transformat într-un un dezgust față de Cine este El, față de tot ceea ce reprezintă El și de tot ceea ce El a promis. Acest lucru mi-a adus multă durere și tristețe.

Pe măsură ce apostazia crește și se răspîndește, El, Isus Cristos, va fi condamnat în fiecare națiune, pînă cînd cei care Îl iubesc și care urmează Învățăturile Lui nu-și vor putea exprima credința față de El fără a avea de suferit batjocură, ridiculizare și calomnie. Cei care rămîn credincioși Lui nu vor fi în stare să proclame Adevărul dacă nu petrec timp în rugăciune, implorîndu-L să-i ajute să facă față opoziției cu care se vor confrunta în fiecare zi.

Pentru a rămîne fideli lui Isus Cristos, trebuie să-l iubiți necondiționat. A-L iubi cu adevărat este o mare binecuvîntare și este de asemenea un dar de la Dumnezeu. Pentru cei a căror dragoste pentru Fiul Meu a slăbit , vă cer să primiți această Rugăciune.

Rugăciunea (160) a Cruciadei de Rugăciune: Ajută-mă să te iubesc și mai mult

O, Isuse al meu, Mîntuitorul lumii, ajută-mă să te iubesc și mai mult. Ajută-mă să crească iubirea mea pentru Tine. Umple inima mea cu Iubirea și Compasiunea Ta, astfel încît să obțin Harurile de a Te iubi în același mod în care mă iubești Tu pe mine.

Umple sufletul meu nerecunoscător cu o iubire profundă și constantă pentru Tine și pentru tot ceea ce reprezinți Tu. Prin Puterea Harurilor Tale ajută-mă să-l iubesc pe aproapele meu așa cum Tu iubești pe fiecare copil al lui Dumnezeu, și să arăt compasiune acelora care au nevoie de Iubirea Ta și care nu au credință.

Păstrează-mă în uniune cu Tine, astfel încît să pot să duc o viață creștină așa cum Tu ne-ai învățat prin exemplul Tău în Timpul Vieții Tale pe pămînt. Amin.

Copii, iubiți-l pe Fiul meu, iar El va răspîndi Iubirea Sa astfel încît fiecare copil al lui Dumnezeu va fi atras în marea Lui Milostivire.

Mama voastră preaiubită,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-07-26-7

 

Posted on 30 iulie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: