Cînd vă încredeți în Mine trebuie să nu puneți condiții

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Miercuri, 23 iulie 2014

Isus

Multiubita Mea fiică, atunci cînd este vorba de relația Mea cu voi, încrederea este un termen foarte puțin înțeles. A te încrede – nu este ușor, căci omul este un păcătos și în orice moment poate trăda încrederea, chiar și a celor pe care îi iubește.

Pentru a se încrede în Mine, sufletele trebuie să depună un mare efort. Cînd vă încredeți în Mine trebuie să nu puneți condiții și să nu stabiliți voi termenii. Cînd spuneți că Mă iubiți, acest lucru implică mai multe faze. Prima fază este cea a credinței și a iubirii față de ceea ce Eu v-am învățat și față de Cine Sunt Eu. A doua fază este inspirată de iubirea pentru Învățăturile Mele și de o compasiune adîncă pentru Mine. A treia fază are loc cînd voi sunteți în deplină uniune cu Mine, cînd voi simțiți Iubirea Mea, Durerea Mea, Tristețea Mea, și – fără să știți de ce – înțelegeți ce înseamnă să fii un adevărat copil al lui Dumnezeu. Aceasta înseamnă să recunoașteți că Eu sunt Începutul și Sfîrșitul, și că totul vine de la Mine.

Cînd Mă veți iubi cu inima deschisă, precum cea a unui copil, atunci Mă veți iubi necondiționat. Veți ști că Eu voi veni în ajutorul vostru atunci cînd totul pare fără speranță, veți ști că Iubirea Mea pentru om este fără margini, fără răutate, fără discriminare și că Eu nu voi respinge nici un păcătos – indiferent ce ar fi făcut el. Atunci deja nu veți mai avea nici un dubiu asupra Divinității Mele și vă veți preda cu totul Mie. Veți lăsa totul în seama Mea, deși – fără îndoială – veți suferi din cauza oamenilor, atunci cînd Mă veți iubi în acest mod.

Deoarece Lumina Mea va străluci în sufletul vostru, cei care Mă resping vor face tot ce pot ca să vă jignească, să își bată joc de voi, să vă provoace suferință și să vă facă viața un chin; căci, să nu vă înșelați, creștinii au fost întotdeauna disprețuiți și vor continua – așa cum am fost și Eu – să fie persecutați, pînă în Ultima Zi.

Încredeți-vă în Mine, iar Eu vă voi ușura povara și, atunci cînd poate veți suferi atacuri verbale din partea celor care vă urăsc din cauza Mea, voi veți fi liniștiți. Vă rog să recitați această rugăciune ori de cîte ori vă simțiți separați de Mine, iar Eu voi veni în ajutorul vostru. Vă voi umple cu Pacea pe care nu o puteți găsi și nici nu o veți găsi nicăieri în această lume.

Rugăciunea (161) a Cruciadei: Pentru încredere și pace

Isuse, eu mă încred în Tine. Ajută-mă să Te iubesc tot mai mult. Umple-mă cu încredere, ca să mă ofer Ție, în uniune deplină și definitivă cu Tine. Ajută-mă să-mi sporesc credința în Tine în vremurile grele. Umple-mă cu Pacea Ta.

Vin la Tine, Isuse drag, ca un copil, liber de toate legăturile lumești, fără să pun nicio condiție, și Îți predau Ție voința mea, ca să faci cu ea ceea ce știi Tu că e mai bine pentru mine și pentru celelalte suflete. Amin

Al vostru Isus

Sursa: : http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-07-26-7

 

Posted on 1 august 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: