Eu nu Mă schimb niciodată. Nu Mă adaptez noilor direcţii, pentru că Eu sunt așa cum am fost şi cum voi fi întotdeauna. Eu sunt Veşnic

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Joi, 31 Iulie 2014

206-christ-roi

           Multiubita Mea fiică, orice vizionar, văzător cu duhul sau profet care vine de la Mine, se va confrunta în curînd cu mari încercări, pe care nu a mai fost nevoit să le îndure pînă acum. Mulţi, care le recunosc autenticitatea şi care le-au fost loiali, le vor întoarce spatele şi îi vor da la o parte, pe măsură ce duhul întunericului învăluie naţiune după naţiune, iar iubirea şi caritatea vor dispărea. Om împotriva omului, ţări împotriva altor ţări, om împotriva lui Dumnezeu.

Aceste timpuri de tulburare vor fi dureroase pentru mulţi şi singura voastră sursă de mîngîiere şi de putere va veni de la Mine, dar numai dacă Mă căutaţi. Eu sunt Stînca voastră; o Stîncă impenetrabilă; Stînca ce nu se poate nărui; Stînca pe care o veţi îmbrăţişa atunci cînd nimic solid nu va mai fi la locul lui în casele care adăpostesc Duhul Meu. Edificiile care au fost construite pentru a Mă onora, se vor prăbuşi. Unele vor fi transformate în alte clădiri, care vor fi utilizate în alte scopuri, nu pentru a Mă onora pe Mine.

     Eu sunt Stînca pe care a fost construită Biserica şi Voi rămîne în loc pentru veșnicie. Mulţi M-au căutat şi Eu le-am dat viaţă. Alţii au venit, însă nu M-au putut găsi, deoarece inimile lor încăpăţînate au fost lipsite de iubire şi de generozitatea spiritului. Şi acum, cînd tot ceea ce Eu v-am învăţat va fi contestat, iar temelia pe care s-a construit Biserica Mea se va clătina dincolo de înţelegerea voastră, Eu tot voi rămîne de neclintit. Eu sunt tare precum Stînca, iar voi veţi veni la Mine căutînd consolare, putere şi curaj. Eu voi răspunde fiecăruia dintre voi prin revărsarea Harurilor mari care au fost rezervate pentru voi, pentru timpurile care urmează. Eu sunt Biserica. Eu Sunt Prezent în Biserică. Clădirea este făcută din piatră, dar Eu sunt Stînca pe care a fost construită temelia Bisericii Mele. Eu nu Mă schimb niciodată. Nu Mă adaptez noilor direcţii, pentru că Eu sunt așa cum am fost şi cum voi fi întotdeauna. Eu sunt Veşnic.

Biserica Mea va rămîne în picioare, pentru că Biserica Sunt Eu, pînă la sfîrşitul timpului.

Iubitul vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-08-09-7

Posted on 9 august 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: