Cereţi şi veţi primi. Dacă rămîneţi tăcuţi, cu buzele pecetluite, atunci Eu nu vă pot răspunde

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

 Duminică, 10 august 2014

jesus-misericordieux

           Multiubita Mea fiică, vremurile devin tulburi şi ca urmare vor veni multe schimbări, precum a fost prezis. Nu vă fie teamă, căci de atîtea ori v-am dat Cuvîntul Meu că toate se vor sfîrşi cu Marea Mea Milostivire, care va cuprinde fiecare suflet în Lumina Iubirii şi Compasiunii Mele. Temeţi-vă doar de Dreptatea Mea, însă atunci cînd ea se va dezlănțui să ştiţi că aceasta se va întîmpla spre binele celorlalţi şi pentru mîntuirea lumii. Eu aplic pedepse doar pentru a opri răspîndirea urii şi pentru a trezi, în sufletele înnegrite de murdăria păcatului, orice urmă de iubire care a mai rămas în acestea, astfel încît ele să vină la Mine.

De ce crede omul că ştie mai multe decît Mine şi în special omul evlavios? Este el mult mai inteligent decît Acela care l-a creat? Poate această evaluare raţională a lui asupra tuturor lucrurilor care vin de la Mine să elimine Prezenţa Mea? Aroganţa şi mîndria omului legat de propriile lui puteri vor determina căderea lui. Omul nu are nici o putere, înafară de cea care se află în sufletul lui. Credinţa, cînd este curată, este ceva puternic, iar prin credinţă şi numai prin credinţă Eu, Isus Cristos, vă aduc speranţa, iubirea şi bucuria. Numai Eu pot împuternici omul cu daruri mari, însă dacă el nu Mi le cere Eu nu i le pot impune trecînd peste libera sa voinţă.

Cereţi şi veţi primi. Dacă rămîneţi tăcuţi, cu buzele pecetluite, atunci Eu nu vă pot răspunde, căci nu veniţi la Mine. Să apelați întotdeauna la Mine şi să-Mi cereţi orice favoare, căci Eu voi răspunde cererii voastre de fiecare dată. Să nu Îmi întoarceţi spatele spunînd că totul va fi bine, viaţa îşi va purta singură de grijă. Viaţa trebuie cîştigată. Veşnicia este un Dar de la Dumnezeu şi este dăruită acelora care o cer. Din nefericire, mulţi își vor irosi şansa la Viaţa Veşnică, deoarece ei cred că umanitatea este mult mai puternică decît orice Dumnezeu care ar putea sau nu să existe. Astfel ei vor dicta propriei lor credinţe şi vor întoarce spatele Vieţii Veşnice din cauza păcatului mîndriei, atît sunt ei de îndărătnici.

Ei Mă neagă în viaţa lor de pe pămînt şi Mă vor nega şi atunci cînd Voi sta înaintea lor cu braţele întinse, în Ziua Cea Mare. Ei se vor îndepărta şi vor păşi în groapa cu lei, unde niciodată nu vor găsi o clipă de pace.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-08-14-7

Posted on 21 august 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: