Nu vă tulburați inimile, nu vă certați din pricina Mea și nu încercați să vă măsurați inteligența cu a Mea, pentru că acestea nu vor fi de nici un folos

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

 Sîmbătă, 9 august 2014

Isus

            Multiubita Mea fiică, în timp ce furtunile se dezlănțuie și pacea sare în aer, să știi că se apropie timpul pentru ca Intervenția Mea să lovească. Omul va vedea neorînduială oriunde privește și unii vor spune că timpul este aproape. Atunci cînd veți vedea războaie izbucnind în diferite părți ale lumii și cînd doctrine noi vor fi pregătite și răspîndite printre cei însetați spiritual, care vor fi primii ce și le vor însuși, ca albinele mierea, doar atunci veți putea fi siguri de marile schimbări care vor grăbi A Doua Venire.

Norii se vor aduna înainte de furtună și furtunile se vor dezlănțui înainte ca ultimul trăznet să se prăvălească din cer. Semnele devin mai clare pentru aceia ai căror ochi văd, dar restul vor crede pur și simplu că există puțină dreptate în lume – tulburări ca și înainte – așa cum au fost dintotdeauna. Dar să știți că profețiile făcute vor avea loc și mulți le vor fi martori înainte de Măreața Zi.

Nu vă tulburați inimile, nu vă certați din pricina Mea și nu încercați să vă măsurați inteligența cu a Mea, pentru că aceste lucruri nu vor face decît să încolțească frica în inimile voastre. Mă întristează să văd diviziunea care există în lume; Mă doare să văd răutatea, care duce la uciderea celor nevinovați și suferințele de care au parte cei slabi. Mă doare să văd atît de mulți oameni în întuneric, care plîng cu lacrimi de durere, pentru că nu cred într-un viitor. Ei nu cred în Promisiunea Mea de a-Mi redobîndi Împărăția și de a aduce glorie omenirii. O, cît Mă doare și cît de mult tînjesc să aduc acelor suflete mîngîierea Iubirii Mele și pacea pe care doresc să o aduc în adîncul sufletelor lor.

Atunci cînd tulburările care afectează lumea vor crește în intensitate trebuie să depuneți toate armele și să renunțați la orice acțiune defensivă față de Mine, pentru a vă proteja și apoi să Mă chemați cu această rugăciune.

Rugăciunea (163) a Cruciadei: Salvează-mă de persecuție

 O, Isuse, ocrotește-mă de durerea persecuției în Numele Tău.

Ajută-mă să fiu drag Inimii Tale.

Scapă-mă de mîndria, lăcomia, răutatea, orgoliul și ura din sufletul meu.

Ajută-mă să mă predau cu adevărat Milostivirii Tale.

Alungă temerile mele.

Ajută-mă să scap de povara durerii și îndepărtează întreaga persecuție de la mine, pentru ca eu să Te pot urma ca un copil, știind că toate lucrurile sunt sub Controlul Tău.

Eliberează-mă de ura arătată de cei care proclamă că sunt ai Tăi, dar care de fapt Te reneagă.

Nu lăsa limbile lor tăioase să mă biciuiască sau acțiunile lor pline de răutate să mă îndepărteze de la Calea Adevărului.

Ajută-mă să mă concentrez numai asupra Împărăției Tale ce va veni și să perseverez cu demnitate împotriva oricăror insulte pe care le-aș putea îndura pentru Tine.

Adu-mi pacea minții, pacea inimii, pacea sufletului. Amin.

Vă rog să rămîneți calmi în timp ce furtunile se intensifică, pentru că, dacă nu aveți completă încredere în Mine, vă veți clătina și durerea voastră atunci cînd veți vedea răul purtînd masca binelui va deveni insuportabilă. Aveți încredere în Mine. Să nu deviați niciodată de la Învățăturile Mele și să vă rugați cu totală deschidere a sufletului, fără răutate, ceea ce se așteaptă de la voi, ca discipoli ai Mei. Dacă veți face asta, veți fi eliberați și nimic nu vă va mai tulbura din nou.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-08-14-7

Posted on 21 august 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: