Mama Mîntuirii: Poate că nu-L veți întîlni în mod fizic pe Fiul meu, însă veți ajunge să-L cunoașteți sub toate aspectele

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Sîmbătă, 16 august 2014

Sainte Marie

            Draga mea copilă, mulți oameni Îl caută pe Fiul meu, Isus Cristos, la un moment dat, pe parcursul vieții lor. Cînd un suflet Îl descoperă pe Fiul meu, acest fapt presupune o călătorie cu diverse căi și diferite etape care trebuie parcurse. Este un efort pentru a ajunge aproape de Fiul meu, și voi trebuie să vă așteptați la asta. Pe măsură ce vă apropiați de El, veți deveni din ce în ce mai asemănători cu El, iar Caracteristicile Lui vă vor deveni familiare. Poate că nu-L veți întîlni în mod fizic pe Fiul meu, însă veți ajunge să-L cunoașteți sub toate aspectele. Veți simți Iubirea Sa. Durerea Sa va deveni a voastră. Veți împărtăși blîndețea Sa, iar bucuria pe care o simte El datorită Iubirii Sale necondiționate pentru omenire, va deveni și a voastră. Răbdarea Sa vă va fi inoculată în suflet, iar Cuvîntul Său va fi înrădăcinat în voi împreună cu capacitatea de înțelegere dată vouă de Duhul Sfînt.

Cînd Îl iubiți cu adevărat pe Fiul meu voi veți deveni smeriți ca El și cu o dorință arzătoare de a-L sluji cu orice preț. Unele suflete găsesc, în timp, calea spirituală a perfecțiunii, însă ele nu vor termina această călătorie dacă nu-și pun toată încrederea în Dumnezeu. Dacă un suflet șovăie pe parcursul drumului, i se vor da harurile pentru a se ridica și a-și continua călătoria. Însă dacă un suflet intră în competiție cu Fiul Meu și se consideră vrednic de a înfrunta Cuvîntul Întrupat, atunci el se va separa de Dumnezeu.

Persoana care, în această viață de pe pămînt, Îl găsește pe Isus și Îi slujește Lui cu credință, va avea pace. Nimic altceva din această lume nu-l va mai mulțumi. Dacă un suflet care a devenit apropiat de Fiul meu se va separa ulterior de El, va îndura o durere îngrozitoare. Durerea separării de Fiul Meu, în cazul celor care L-au cunoscut și au trăit în Inima Sa, este cea mai groaznică durere cunoscută de om.

Atunci cînd voi sunteți ispitiți să contestați Învățăturile lui Cristos sau cînd sunteți siliți să Îl respingeți într-un fel sau altul, să știți că nimic din lumea acesta nu vă va aduce pacea, iubirea sau bucuria care vin de la El.

Mama voastră preaiubită,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-08-26-7

Posted on 27 august 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: