Nu dați atenție vuietului de opoziție, pentru că părerile omenești nu înseamnă nimic în Împărăția Mea

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Sîmbătă, 30 august 2014

206-christ-roi

             Multiubita Mea fiică, perseverența în suferință aduce un suflet mai aproape de Mine și datorită ei eu răsplătesc aceste încercări. Să nu credeți niciodată că Prezența Mea într-un suflet trece neobservată de cel rău, care este atras rapid de acele suflete unde Prezența Mea este cea mai puternică. Acceptați suferința în Numele Meu și înțelegeți că motivul ei sunt Eu. Dacă nu aș fi prezent, cel rău v-ar ignora.

Printre Harurile pe care Eu le revărs asupra celor care Mă iubesc cel mai mult și care au îndepărtat de la ei orice formă de iubire de sine și de mîndrie se numără Darul discernămîntului. Acesta este un Dar foarte special din Ceruri și sunt binecuvîntați cei care au harul de a discerne Adevărul, pentru că ei sunt cei care nu vor fi niciodată influențați de minciuni. Aceia dintre voi care primesc acest Dar Îmi vor aduce suflete. Dar pentru fiecare suflet pe care Mi-l veți aduce și datorită rugăciunilor și suferinței voastre, cel rău va încerca să vă oprească. Să știți că Gloria lui Dumnezeu, care este prezentă în jurul vostru, va atrage un teribil venin și veți fi blestemați în Numele Meu de către acele suflete slabe care sunt hrană pentru satana și pentru toți demonii pe care el i-a eliberat pentru a distruge sufletele de pe pămînt.

Păstrați-vă liniștea și să știți că, atunci cînd susțineți Adevărul – Cuvîntul lui Dumnezeu – în fața celor ce i se opun, toată Puterea Mea este canalizată către salvarea sufletelor. Pentru fiecare suflet pe care Mi-l aduceți, Eu vă voi copleși cu și mai multe Haruri și acest lucru va continua tot așa. Nu dați atenție vuietului de opoziție, pentru că părerile omenești nu înseamnă nimic în Împărăția Mea. Trebuie să vă vedeți întotdeauna unul pe altul ca prin Ochii Mei. Nu v-am mai spus aceasta? Nu înțelegeți lecția cea mai importantă pe care v-am dat-o în timpul pe care l-am petrecut Eu pe pămînt? Iubiți-vă unii pe alții așa cum v-am iubit Eu. Dacă nu vă puteți iubi dușmanii atunci vă va fi mai greu să vă apropiați de Mine. Dacă vă așezați pe voi înaintea altora atunci nu puteți spune că Mă iubiți necondiționat, pentru că dacă ați face-o Mi-ați spune așa:

Isuse, eu nu sunt demn să stau înaintea Ta, dar fă cu mine ceea ce Tu voiești pentru că eu voi face așa precum dorești Tu.

Mergeți cu toții și reamintiți-vă Cine Sunt Eu. Numai cînd vă veți trăi viața în acord cu Învățăturile Mele puteți spune cu adevărat că sunteți ai Mei. Nu puteți lua o parte a Cuvîntului Meu și să o proclamați cu tărie și apoi să negați alte părți. Celor care își declară superioritatea asupra altora și care prezintă propriile lor versiuni denaturate ale Cuvîntului Meu, îndepărtînd astfel sufletele de la Mine, le spun aceasta: În ziua în care voi retrage Prezența Mea din lume, cei puternici și mîndri vor plînge lacrimi de furie și apoi de disperare, pentru că atunci vor vedea cum înșelăciunea lor a dus multe suflete la cădere și mînia lui Dumnezeu îi va face să tremure. Atunci va fi plînsul și scrîșnirea dinților. Dar atunci nu vor mai avea un punct de sprijin. Ei nu vor avea de dat socoteală nimănui, pentru că nu vor vedea niciodată Fața Mea.

Al vostru Isus

Sursa: http://avertisment.ucoz.com/news/mesaje_recente/2014-09-09-7

 

Posted on 9 septembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: