Mama Mîntuirii: Dumnezeu niciodată nu-i va părăsi pe ai Săi

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Marţi, 2 septembrie 2014

Blessed_Virgin_Mary

Copila mea dragă, trebuie să le spui copiilor mei că Dumnezeu niciodată nu-i va părăsi pe ai Săi, căci asta niciodată nu se poate întîmpla. El îi iubeşte pe toţi copiii Săi, indiferent cîtă durere îi provoacă ei Fiului Său Unic, Isus Cristos.

Protecţia mea va acoperi fiecare suflet care proclamă Cuvîntul lui Dumnezeu şi, prin Puterea lui Dumnezeu, eu voi strivi capul şarpelui indiferent ce înfățișare ar lua el. Eu voi fi mijlocitoarea care dezvăluie minciunile ce se revarsă din gura bestiei şi lumea va fi martora minciunilor fără sens pe care fiara le răspîndește printre cei care devin de bunăvoie recipientele ei, în totală subjugare față de căile sale nelegiuite. Regele minciunilor va continua să îndepărteze sufletele de la Adevăr și el, înșelătorul, nu se va potoli pînă în ceasul din urmă.

Atunci cînd minciunile sunt folosite pentru a distrage atenţia oamenilor de la Adevăratul Cuvînt al Lui Dumnezeu, Eu voi interveni pentru a dezvălui Adevărul. Omenirea va avea două posibilităţi: să rămînă loială Adevărului sau să accepte minciunile ca pe un substitut al acestuia. Confuzia va năpădi inimile celor vulnerabili, ale celor slabi și ale celor care nu au Duhul lui Dumnezeu în sufletele lor. Astfel se va duce bătălia pentru suflete, în care oamenii vor crede fie în minciuni fie în Adevăr.

Eu aduc măreața veste despre Milostivirea Fiului meu și sunt instrumentul Său în salvarea sufletelor. Nici un suflet nu va fi exclus din această Misiune de Mîntuire. Voi trebuie să vă rugaţi ca oamenii să descifreze minciunile răspîndite de vrăjmaşii Fiului meu ca să-i distragă pe ei de la Adevărul, Lumina şi Iubirea Fiului meu. Aveţi încredere în Fiul meu şi vi se va arăta Marea Sa Milostivire. Credeţi în Promisiunea Fiului meu de a veni din nou şi veţi avea Viaţă Veşnică. Nu permiteţi minciunii să vă înşele, pentru că altfel vă va fi foarte greu să rămîneți credincioşi Fiului meu.

 

Mama voastră preaiubită,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1209/mama-mantuirii-dumnezeu-niciodata-nu-i-va-parasi-pe-ai-sai/

Posted on 27 septembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: