Anticristul va prelua conducerea pentru că va fi invitat să facă aceasta

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1213) din Cartea Adevărului

Duminică, 7 septembrie 2014

Marie reine

 Dragii mei copii, fiți atenți la semnele timpurilor, cînd anticristul își va lua locul în Biserica Fiului meu pe pămînt, ca să vedeți aceasta în mod clar.

Să nu credeți nici un moment că anticrist va păși mîndru în Biserica Fiului meu și o va cuceri în mod agresiv, prin forță. Inspirat și condus de înșelătorul însuși, anticristul va prelua conducerea pentru că va fi invitat să facă aceasta.

Toate modificările în cărțile liturgice ale Bisericii vor fi făcute curînd cunoscute și motivul dat va fi că ele reflectă o lume modernă, astfel încît să devină atotcuprinzătoare, pentru a se potrivi și altor credințe și religii. Odată ce Adevăratul Cuvînt al lui Dumnezeu și Învățăturile Fiului meu, Isus Cristos, vor fi schimbate, ele vor deveni goale, pentru că nu vor reflecta Adevărul dat lumii de Fiul meu.

Anticristul va deveni popular mai întîi datorită abilităților sale politice. Apoi el își va întoarce atenția asupra diferitelor religii, dar se va concentra asupra Creștinismului. Cristos este cel mai mare dușman al său și este ținta urii sale și asftel, țelul său ultim este să distrugă Biserica Fiului meu. Biserica va fi demolată în mai multe feluri înainte ca el, anticristul, să fie rugat să se implice. El va fi implicat în decizia de a elabora planul pentru lansarea noii religii unice mondiale. Toate aceste schimbări – în care Biserica a chemat în mod public la unificarea tuturor religiilor – vor avea loc înainte ca anticristul să se înscăuneze pe Tronul Fiului meu de pe pămînt. Atunci va fi deschisă calea pentru ca fiara să intre nestigherită în Biserica Fiului meu unde i se va acorda un loc de onoare. În cele din urmă se va anunța că el va deveni conducătorul noii ordini unice mondiale și va avea loc o încoronare plină de fast. Acest eveniment va fi vizionat peste tot în lume, vor fi prezenți politicieni, demnitari și celebrități și , cînd coroana va fi pusă pe capul său va fi ca atunci cînd ultimul cui a străpuns Trupul Fiului meu. În acea zi Biserica Catolică va fi profanată și mulți episcopi și preoți vor fugi, pentru că ei își vor fi dat seama pînă atunci că profețiile făcute s-au desfășurat în fața ochilor lor.

Începînd din acea zi în care Scaunul lui Dumnezeu va fi cedat anticristului, el va arăta mari semne fizice care îi vor convinge pe oameni de sfințenia sa. Anticristul, vor spune ei, va avea semnele stigmatelor și va fi văzut vindecînd bolnavi și pe cei în stadiu terminal. Mari miracole îi vor fi atribuite și, cu timpul, el îi va convinge pe mulți că el este Isus Cristos și că numirea sa în fruntea falsei biserici este un semn al Celei de-A Doua Veniri. Și, deși pînă atunci credincioșii au fost cei care au stabilit nucleul rămășiței bisericii – ceea ce va rămîne din Biserica formată de Fiul Meu pe pămînt – din acel moment încolo preoții vor fi cei care o vor conduce. Duhul Sfînt va susține Adevărata Biserică în timpul domniei anticristului și acesta din urmă și toți dușmanii Fiului meu nu o vor înfrînge niciodată.

Adevărul nu va muri niciodată. Cuvîntul lui Dumnezeu, deși va fi profanat, nu va muri niciodată. Biserica nu poate muri, deși va fi aruncată în pustiu. Chiar și în cel mai întunecat ceas ea va rămîne în viață și indiferent cît de atacată va fi Biserica Fiului meu, Dumnezeu nu va permite niciodată să fie distrusă.

În timpul acelor zile care vor veni nu trebuie să cedați și să acceptați o astfel de înșelăciune. Veți fi seduși de către anticrist și el va fi sprijinit de către dușmanii Bisericii Fiului meu. El va fi îmbrățișat de falși lideri ai bisericilor și aclamat în toată lumea pentru faptele sale caritabile. El va primi mari onoruri în multe țări și oamenii vor pune tablouri cu chipul lui în casele lor. El, anticristul, va fi idolatrizat mai presus de Dumnezeu, dar Mîna lui Dumnezeu va fi cea care îl va arunca în abis împreună cu aceia care au furat sufletele copiilor lui Dumnezeu atunci cînd au participat la încercarea de distrugere a Bisericii Fiului meu.

Iubita voastră Mamă,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1213/anticristul-va-prelua-conducerea-pentru-ca-va-fi-invitat-sa-faca-aceasta/

Posted on 28 septembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: