În curînd va veni un om care vă va spune că vă dezvăluie Adevărul Existenţei Mele

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1212) din Cartea Adevărului

Sîmbătă, 6 septembrie 2014

Isus

 Fiica Mea preaiubită, Înțelepciunea Mea este de Origine Divină și omul este incapabil să înțeleagă pe deplin Cine sunt Eu.

Eu dăruiesc suficientă cunoaștere, prin Darul Duhului Sfînt, omenirii. Învățăturile Mele au fost date lumii într-un mod simplu astfel încît orice om să poată să înțeleagă Adevărul. Înțelepciunea ce vine de la Dumnezeu nu este niciodată complicată și aceasta este dată pentru ca omul să primească claritatea de care are nevoie pentru a-și pregăti sufletul pentru Împărăția Mea. Iubirea este curată. Iubirea este simplă. Iubirea adevărată este reciprocă. Singura Mea dorință este ca sufletele să răspundă Iubirii Mele astfel încît, prin puterea Duhului Sfînt, să înțeleagă, într-o clipă, ce se așteaptă de la ele astfel încît să poată fi parte a Împărăției Mele.

Eu v-am trimis mesageri ca să vi se dea claritatea de a înțelege. Oricum, Adevărul nu este ușor de acceptat în viețile voastre de zi cu zi din cauza confuziei care există. Cuvîntul Meu este în mod continuu contrazis, reexaminat, reanalizat, reevaluat și înțeles greșit, iar aceasta creează dificultatea de a adera la Adevăratul Cuvînt al lui Dumnezeu. Cînd declarați deschis că voi credeți în Cuvîntul Meu, în Învățăturile Mele și în Sacramentele Mele atunci veți fi batjocoriți în curînd din această cauză.

Mulți oameni instruiți ai bisericii autoproclamate se vor întreba în curînd despre Adevărata Mea identitate și despre Existența Preasfintei Treimi. Ei vor folosi argumente elaborate pentru a vă orbi față de Adevăratul Cuvînt al lui Dumnezeu, și vor folosi orice tip de argument teologic pentru a dovedi că toate religiile sunt la fel. Curînd vor respinge Adevărul – Cuvîntul lui Dumnezeu. Vor profana Cuvîntul lui Dumnezeu cu doctrine complicate și contradictorii, și printre enoriașii de pretutindeni , nu va fi nici unul mai înțelept pentru a înțelege că sunt hrăniți cu prostii. Cuvîntul Meu va fi ascuns și peste el se va așterne praful. Amintiți-vă mereu că trebuie să înțelegeți Cuvîntul Meu așa cum El a fost dat. Detalii legate de Divinitatea Mea și de Misterul lui Dumnezeu nu au fost revelate omenirii, căci ele nu sunt de revelat pînă cînd nu începe Noua Eră de Pace. Curînd, un om va veni și vă va spune că vă dezvăluie Adevărul Existenței Mele și detalii despre A Doua Mea Venire. El va înrobi lumea. Apoi va pretinde că el sunt Eu. Mulți îl vor crede deoarece ei nu au reușit să înțeleagă Cuvîntul așa cum a fost așternut în PreaSfînta Biblie.

Eu, Isus Cristos, voi veni din nou să-i judec pe cei vii și pe cei morți și aceasta nu se va întîmpla și nici nu se poate întîmpla pe acest pămînt.

 Al vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1212/in-curand-va-veni-un-om-care-va-va-spune-ca-va-dezvaluie-adevarul-existentei-mele/

Posted on 28 septembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: