Să nu vă rupeți de Mine. Căci dacă o faceți va fi plînset amarnic

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Vineri, 5 septembrie 2014

Jesus

 

Multiubita Mea fiică, să se știe că moartea nu are putere asupra celor care sunt ai Mei, asupra celor pe care credința i-a susținut pînă la ultima lor suflare. Aceste suflete nu au teamă de moartea fizică, deoarece ele știu că Viața Veșnică începe chiar din acel moment. Eu aștept asemenea suflete cu brațele deschise, iar ele aleargă ca niște copilași spre Lumina Iubirii Mele. Eu le îmbrățișez și le duc în Împărăția Mea, așteptînd fiecare dintre aceste suflete în prezența Ierarhiei Îngerilor și a tuturor sfinților – și apoi este mare bucurie.

Eu îi reunesc cu familiile lor și este multă fericire, iubire și încîntare. Nu mai sunt lacrimi. Nu mai rămîne nici urmă de amintirile suferințelor îndurate pe pămînt. Toate grijile, supărările și disperarea sunt șterse și uitate într-o clipă. Pentru cei care au murit în starea de Har, moartea le deschide poarta spre noua viață care tocmai începe. Pentru fiecare suflet care e primit în Împărăția Mea există diferite niveluri și fiecare își primește răsplata în funcție de Slava pe care i-a adus-o lui Dumnezeu.

Sufletele care mor în starea de păcat să știe că Eu sunt Atotmilostiv și, după purificarea lor, ele vor fi primite în Împărăția Mea. Să vă rugați mereu pentru astfel de suflete pentru că ele nu se pot ruga pentru ele însele în acel stadiu. Rugăciunile voastre vor fi ascultate și Eu voi aștepta aceste suflete cu brațe deschise și iubitoare. E important ca fiecare copil al lui Dumnezeu să înțeleagă un lucru important despre viața de după moarte. Trebuie să Mă rugați pe Mine, Isus al vostru, să vă iert pe voi și greșelile voastre, slăbiciunile și fărădelegile voastre, înainte de a muri – căci astfel Milostivirea Mea este cea mai mare. Dacă nu credeți în Dumnezeu, voi refuzați Viața Veșnică. Fără iubirea față de Dumnezeu, voi nu puteți avea parte de iubire după moarte. Eu sunt Iubire și fără Mine, voi nu veți simți decît durere. Separarea de Dumnezeu e înfricoșătoare. Dacă sunteți confuzi asupra Existenței Mele, atunci pur și simplu cereți-Mi să vă arăt un semn al Iubirii Mele, și Eu vă voi răspunde.

Să nu vă rupeți de Mine. Căci dacă o faceți va fi plînset amarnic și niciodată nu veți putea fi mîngîiați, pentru că Eu nu voi putea să vă ajut. Împărăția Mea vă va da Viața Veșnică, însă voi trebuie să-Mi cereți Ajutorul recitînd această rugăciune.

 Rugăciunea (165) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Darul Vieții Veșnice

 „Isuse, ajută-mă să cred în Existența Ta.

Dă-mi un semn, astfel încît inima mea să poată să Îți răspundă.

Umple sufletul meu gol cu Harul de care am nevoie ca să-mi deschid mintea și inima către Iubirea Ta.

Ai milă de mine și curăță sufletul meu de toate fărădelegile pe care le-am comis în viața mea.

Iartă-mă pentru că Te-am respins și umple-mă cu iubirea de care am nevoie ca să mă fac vrednic de Viața Veșnică.

Ajută-mă să Te cunosc, să văd Prezența Ta în ceilalți oameni și umple-mă cu Harul de a recunoaște Semnul lui Dumnezeu în fiecare Dar minunat pe care Tu l-ai dat rasei umane.

Ajută-mă să înțeleg Căile Tale și scapă-mă de izolarea și de durerea întunericului pe care-l simt în sufletul meu. Amin.“

Nu permiteți mîndriei omenești, părerilor și interpretărilor intelectuale să vă devieze de la Adevăr. Copii ai lui Dumnezeu fiind, voi sunteți neprețuiți pentru Mine. Nu permiteți să vă pierd. Veniți. Eu Sunt Aici. Eu Sunt Real. Lăsați-Mă să vă umplu sufletul cu Prezența Mea. Odată ce acesta se va întîmpla, vă va fi greu să Mă ignorați.

Eu vă iubesc pe toți. Vă binecuvîntez. Aștept răspunsul vostru.

 Al vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1211/sa-nu-va-rupeti-de-mine-caci-daca-o-faceti-va-fi-pl

Posted on 28 septembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: