Dumnezeu Tatăl: Pămîntul va fi purificat, la fel cum copiii Mei vor fi curățați de toate relele

Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1240) din Cartea Adevărului

Duminică, 12 octombrie 2014

Dieu notre pere

 Multiubita Mea fiică, multe schimbări vor veni pe măsură ce se apropie A Doua Venire a Iubitului Meu Fiu.

Nu vă temeți, copiii Mei, căci aceste lucruri trebuie să se împlinească pentru purificarea copiilor Mei, astfel ca ei să se poată bucura cînd va veni Ziua în care va începe lumea fără sfîrșit. Promisiunile Mele s-au împlinit întotdeauna și totul se va sfîrși cu bine.

Doresc ca voi să implorați Milă pentru fiecare suflet care trăiește în lume, astfel ca rasa umană să se poată uni ca unul în Ochii Mei. Curînd, ura, răul și nedreptățile din lume vor ajunge la un sfîrșit brusc, iar Lumina Împărăției Mele va străluci asupra voastră. Pacea va domni și iubirea va umple pămîntul, cînd Noul Paradis va fi dezvăluit în toată splendoarea lui. Dreptatea Mea va eradica tot răul, iar toți cei care, în ciuda Intervenției Mele, se vor agăța de diavol, vor fi aruncați deoparte. Atunci, nu vor mai fi lacrimi vărsate și ultima parte a Legămîntului Meu va fi finalizată.

Ridicați-vă, copiii Mei, înălțați-vă inima în speranță și încredere. Eu voi interveni în multe moduri pentru a împiedica actele nelegiuite, trădările și ereziile înșelătoare să vă distrugă. Timpul Meu a început și dușmanii Mei vor fi loviți cînd Eu Mă străduiesc să pun totul în ordinea sa corectă, astfel ca totul să fie pregătit. Pămîntul va fi purificat, la fel cum copiii Mei vor fi curățați de toate relele, iar Eu îi voi înălța pe cei blînzi, pe cei smeriți și pe cei cu inima caldă, pentru a-și lua locul în Noul Cer și Noul Pămînt.

Să nu vă pierdeți niciodată speranța, căci toată Puterea este a Mea. Veniți la Mine, micuții Mei și aflați-vă alinarea în Iubirea Mea necondiționată. Încredeți-vă în Mine și toată slava va fi a voastră.

Tatăl vostru iubitor,

Dumnezeu Cel Preaînalt

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1240/dumnezeu-tatal-pamantul-va-fi-purificat-la-fel-cum-copiii-mei-vor-fi-curatati-de-toate-relele/

Posted on 19 octombrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: