Mama Mîntuirii: în curînd, moartea nu va mai avea nici o putere asupra omului

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1237) din Cartea Adevărului

Vineri, 10 octombrie 2014

 Sfinta Fecioara

Copiii mei dragi, Răstignirea Fiului Meu a fost semnificativă din multe puncte de vedere. El a fost ucis nu numai de mîna soldaților romani, ci și din ordinele acelora care pretindeau că sunt urmași dedicați ai Cuvîntului lui Dumnezeu.

Biciuirea, persecuția și moartea Lui au fost făcute la instrucțiunile acelora care îi conduceau pe credincioși în Templul lui Dumnezeu. Ei au negat tot ceea ce știau că reprezintă Adevărul, deoarece au refuzat să accepte că Fiul Meu, Isus Cristos, era Mesia. Toate Legile poruncite de Dumnezeu au fost încălcate, căci ei s-au bucurat la execuția Fiului Meu.

Înainte de Ziua venirii Domnului ei vor reconstitui Crucificarea Lui. Ei îl vor biciui, prin trădarea Sfîntului Său Cuvînt. Ei îi vor persecuta pe cei care Îi rămîn fideli, iar apoi vor profana Trupul Său. Dar nu vor putea să-L ucidă, căci Trupul Său – Biserica Sa – nu poate să moară și va rămîne în picioare, deși într-o stare fragilă, pînă la sfîrșit.

În aceste timpuri trebuie să vă amintiți că întreaga viață vine de la Dumnezeu. Moartea nu are nici o putere asupra lui Dumnezeu. Viața, odată ce a fost dată, nu poate să moară. În curînd, moartea nu va mai avea nici o putere asupra omului și prin Învierea Fiului Meu, și omul va avea Viața Veșnică a trupului și a sufletului. Aceia care se încred în Cristos și îi rămîn devotați Lui, vor avea viață. Doar cei care îl resping complet nu vor avea viață.

Bucurați-vă, știind că o viață glorioasă vă așteaptă pe voi toți cei care aderați la Sfîntul Cuvînt al lui Dumnezeu, căci moartea nu vă va distruge.

Mama voastră Preaiubită

Sursa:  http://profetieavertisment.ro/mesaje/1237/mama-mantuirii-in-curand-moartea-nu-va-mai-avea-nicio-putere-asupra-omului/

 

Posted on 19 octombrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: