Blestemați sunt cei care Mă blestemă

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1245) din Cartea Adevărului

Sîmbătă, 18 octombrie 2014

Jesus

 Multiubita Mea fiică, cel rău a pus stăpînire pe inimile multora dintre cei care cred în Mine, pentru că ei îl lasă cu ușurință să intre în sufletele lor.

Satana ispitește sufletele atît prin simțuri, cît și prin păcatul mîndriei. Cei care cred că inteligența lor și cunoașterea Cuvîntului Sfînt al lui Dumnezeu le dă dreptul de a judeca pe alții în Numele Meu, Mă jignesc profund. Plini de mîndrie, narcisismul lor înseamnă faptul că ei cred că au dreptul de a disprețui pe alții și a împrăștia venin în Numele Meu. Feriți-vă de cei care îi blestemă pe alții și apoi spun că sunt ai Mei, pentru că ei vorbesc cu o limbă vicleană. În ziua cînd Eu voi veni, aceste suflete se vor chirci de frică și își vor feri ochii de Lumina Mea, care îi va orbi.

Întotdeauna să aveți încredere în Milostivirea Mea, pentru că eu îi iert întotdeauna pe cei care care M-au insultat și vin în fața Mea cu remușcare adevărată în sufletele lor pentru tot ce au spus și au făcut. Dar temeți-vă de Dreptatea Mea, pentru că ea va fi înfricoșătoare. Nu îmi cer iertare pentru aceasta. Să știți că cei mîndri și puternici, prin a căror influență răuvoitoare asupra altora am pierdut Eu sufletele pe care le doresc, vor avea de suferit. Ei vor tremura de frică înaintea Tronului Meu și cu toate acestea, ei Mi se vor împotrivi și își vor apăra obiceiurile rele, crezînd în mod greșit că Eu îi voi asculta.

Blestemați sunt cei care Mă blestemă. Binecuvîntați sunt cei care își trăiesc viața în dragoste pentru alții și care urmează Învățăturile Mele, chiar și atunci cînd acestea le provoacă durere. Eu îi voi înălța pe cei drepți, dar îi voi zdrobi pe cei răi care întorc spatele Cuvîntului lui Dumnezeu. Oricine provoacă suferință altora și în special în Numele Meu, va trebui să dea socoteală în fața Mea în Ziua de pe Urmă.

Al vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1245/blestemati-sunt-cei-care-ma-blestema/

Posted on 26 octombrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: