Acceptați Adevărul dat vouă în Cartea Apocalipsei

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1247) din Cartea Adevărului

Marți, 21 octombrie 2014

Jesus

 

Multiubita Mea fiică, atunci cînd profețiile au fost date copiilor lui Dumnezeu la începuturi, ele au adus teamă în inima oamenilor. Aceasta s-a datorat îndoielilor care existau în mintea celor care nu credeau în Dumnezeu și confortului pe care omul îl simțea în mediul său pămîntesc natural. Era mai ușor să accepte o viață plină de imperfecțiuni decît să creadă într-o viață care exista în supranatural.

Dumnezeu nu și-a trimis profeții ca să-i înspăimînte pe copiii Săi. El i-a trimis ca să-i avertizeze asupra pericolelor care-i pîndesc atunci cînd ei creează o prăpastie între om și Dumnezeu. Dacă această prăpastie devenea atît de adîncă încît majoritatea sufletelor îl respingeau pe Dumnezeu, El intervenea întotdeauna pentru a le salva. Dumnezeu a intervenit întotdeauna prin profeții Săi și prin profeții Săi a putut Dumnezeu să-i educe pe copiii Săi pe calea Domnului. Fără profeții lui Dumnezeu, omului nu i-ar fi fost dat Adevărul. Ceea ce Dumnezeu dă poporului Său, prin Cuvîntul scris, nici un om să nu dea la o parte.

Omul nu este vrednic să schimbe Cuvîntul lui Dumnezeu, nici nu este el în măsură să schimbe înțelesul Cuvîntului și nici nu are dreptul să facă aceasta. Cînd un om ia Cuvîntul lui Dumnezeu și îl interpretează eronat în mod deliberat, ca să facă rău altora, acesta este un păcat grav. Au fost mulți care au încercat să schimbe înțelesul Cuvîntului dar au dat greș. Cu toate acestea, există unii care au creat versiuni ale Cuvîntului care difereau de Adevărul deplin, iar oamenii nu au fost cu nimic mai înțelepți. Pe aceste suflete Eu nu le fac răspunzătoare, pentru că au folosit Cuvîntul doar ca să dea slavă lui Dumnezeu.

Cînd am venit Eu ca să predic Adevărul, oamenii s-au temut de Mine. S-au temut și de toți profeții care au venit înainte de Mine. Pe ei, ca și pe Mine, i-au urît pentru că au adus omenirii Adevărul, prin Cuvîntul vorbit. Cartea Apocalipsei, dată lui Ioan Evanghelistul prin Puterea Duhului Sfînt, a fost ignorată de către Bisericile Mele Creștine. Despre ea se vorbește rar, și mulți din Biserica Mea o resping ca nefiind relevantă.

A venit acum timpul ca Adevărul să fie în sfîrșit rostit și ca oamenii să facă alegerea. Acceptați Adevărul dat vouă în Cartea Apocalipsei, și pregătiți-vă pentru ca totul să fie în ordine și plăcut Mie în Ziua cea Mare. Sau, ignorați Adevărul și Promisiunea Mea de a veni din nou. Ascultați cu urechea surdă Rugămințile Mele dar amintiți-vă că Eu voi veni ca un hoț în noapte și numai cei care Mă primesc cu bucurie și acceptă Milostivirea Mea vor fi ai Mei.

Eu vă avertizez doar pentru că vă iubesc. Dacă nu ar fi Iubirea Mea, aș alunga rasa umană în pustiu după cît de nerecunoscătoare sunt sufletele lor.

 Isus al vostru

Sursa:  http://profetieavertisment.ro/mesaje/1247/acceptati-adevarul-dat-voua-in-cartea-apocalipsei/

Posted on 2 noiembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: