Mama Mîntuirii: Rolul meu ca Mamă a copiilor lui Dumnezeu este subminat

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1250) din Cartea Adevărului

Luni, 27 octombrie 2014

Avemaria

 Copila mea, este important să vă amintiți să recitați Preasfîntul meu Rozariu în fiecare zi, pentru a proteja această misiune, precum și alte misiuni ce se desfășoară în lume cu acordul Tatălui meu Veșnic.

În aceste timpuri, creștinilor care susțin Credința le va fi foarte dificil să continue să-și declare devoțiunea față de mine, Preacurata Fecioară Maria, Mama lui Dumnezeu. Rolul meu ca Mamă a copiilor lui Dumnezeu este subminat și desființat, în special de către anumite grupuri catolice care nu provin de la Fiul meu. Astfel de grupuri dau impresia că sunt devotate Bisericii Fiului meu, dar ei nu practică ceea ce a predicat El. Ei îi persecută pe aceia care susțin Adevărul și fac eforturi extraordinare pentru a respinge orice fel de revelații particulare date omenirii de la Moartea Fiului meu pe Cruce, spunînd că sunt absurdități. Dacă nu ar fi existat aceste revelații particulare date lumii de către mine, Mama lui Dumnezeu, ca mesageră a lui Cristos, mulți nu s-ar fi convertit niciodată la Adevăr. În schimb, mulți ar fi continuat să meargă în întuneric, ar fi respins Existența lui Dumnezeu și ar fi evitat rugăciunea – care este ușa care, atunci cînd este deschisă, luminează sufletul. Rolul meu ca Mamă a lui Dumnezeu este atacat în toată lumea datorită puterii care mi-a fost dată, de a distruge maleficul dușman. Eu voi zdrobi capul șarpelui așa cum a fost prezis, dar aceia care au devoțiune față de mine vor fi disprețuiți și luați în derîdere de către impostorii care îndrăznesc să se proclame experți în învățăturile Bisericii.

Fiului Meu îi displace orice fel de ură arătată de om față de fratele său. El varsă lacrimi atunci cînd cineva spune că reprezintă Biserica Fiului meu și apoi incită la ură împotriva unui copil al lui Dumnezeu. El suferă durerea Crucificării Sale de fiecare dată cînd un slujitor din Biserica Sa rănește pe altcineva sau produce suferințe îngrozitoare celor nevinovați.

Copii, trebuie să vă rugați foarte mult pentru Biserica Fiului meu, pentru că ea este ținta celui mai mare atac de la întemeierea ei. Dușmanii Fiului meu au multe planuri de a o distruge total, și cele mai multe planuri vor veni din interior. Luați aminte la avertismentul meu și la cele pe care le-am dezvăluit lumii la Fatima. Dușmanul așteaptă și în curînd el va controla în totalitate Biserica Fiului meu pe pămînt și milioane de oameni vor fi induși în eroare.

Închideți-vă urechile cînd auziți că slujitorii Fiului meu sunt disprețuiți sau calomniați pentru că apără Cuvîntul lui Dumnezeu. Întotdeauna să țineți mine că numai iubire vine de la Dumnezeu și orice persoană sau organizație care vă încurajează să judecați un om – indiferent ce ar fi făcut el– trebuie pusă sub semnul întrebării. Nu vă puteți declara un slujitor al lui Dumnezeu și să spuneți lumii să ponegrească o altă persoană. Nu puteți niciodată să acceptați nici un fel de incitare la ură. Orice persoană care face aceasta, în Numele Fiului meu, nu trebuie niciodată încurajată, pentru că aceasta nu poate veni niciodată de la Dumnezeu. Rozariul meu trebuie recitat cît mai des posibil pentru a zdrobi răul care cuprinde lumea în acest timp în care cruzimea de orice fel este considerată ca fiind justă.

Dragostea omului pentru fratele său a devenit puțină și caritatea între creștini a slăbit. Trebuie să vă reamintiți ce v-a învățat Fiul meu și să vă deschideți ochii către Adevăr. El este clar ca lumina zilei, pentru că a fost scris pentru ca lumea să îl citească în Sfînta Biblie.

 Iubita voastră Mamă,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1250/maica-mantuirii-rolul-meu-ca-maica-a-copiilor-lui-dumnezeu-este-subminat/

Posted on 2 noiembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: