O, cît de arogant este omul care ia în derîdere Existența Mea

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1248) din Cartea Adevărului

Joi, 23 octombrie 2014

Isus

Multiubita Mea fiică, cu fiecare faptă bună și cu fiecare act de caritate, forțele celui rău se diminuează. Cu fiecare rugăciune și suferință oferite pentru sufletele celor în întuneric, ura și acțiunile rele sunt eradicate. Să știți că faptele bune care vin de la orice persoană atinsă de Puterea Duhului Sfînt distrug influența lui satana în lume.

Ridicați-vă, voi toți cei care ați acceptat Adevărul conținut în Cartea Apocalipsei și rugați-vă pentru salvarea tuturor copiilor lui Dumnezeu. Cereți,cereți, cereți, iar Eu vă voi răspunde cînd vă rugați pentru cei despre care știți că au intenția să distrugă întreaga credință în Mine, Isus Cristos.

O, cît de arogant este omul care ia în derîdere Existența Mea, Divinitatea Mea și Promisiunea Mea de a veni din nou! Cît este de închisă mintea lor la Iubirea pe care o port Eu în Inima Mea pentru toți păcătoșii, inclusiv pentru cei care Mă trădează. Cît de ușor de manipulat sunt cei care sunt lipsiți de Duhul Sfînt. Vai de cei care se ridică împotriva Darului Duhului Sfînt care izvorăște de la Mine şi care este forța motrice a tuturor lucrurilor. Cît de însetați sunteți voi, cei care Mă renegați. Apa nu vă va stinge niciodată setea și va veni o zi cînd Mă veți implora pentru Fîntîna Vieții. Pînă cînd nu va veni acea zi, dacă nu Îmi veți cere să beți de la Mine, nu veți avea viață.

Veniți – cereți-Mi să vă luminez. Permiteți focului Duhului Sfînt să aprindă sufletele voastre. Dacă veniți la Mine, cu deplină încredere și smerenie, Eu vă voi umple cu Prezența Mea, iar cînd Mă veți recunoaște Eu vă voi da viața după care tînjiți. Numai atunci va domni pacea în inimile voastre.

Isus al vostru

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1248/o-cat-de-arogant-este-omul-care-ia-in-deradere-existenta-mea/

Posted on 2 noiembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: