Dumnezeu Tatăl: Fără Mine, voi nu aţi putea exista

Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1252) din Cartea Adevărului

Marți, 28 octombrie 2014

Dieu notre pere

 Multiubita Mea fiică, copiii Mei trebuie să ştie că există doar un singur Dumnezeu. Numai unul singur. Iar ceilalţi există doar în mintea oamenilor. Orice alt dumnezeu este urîciune în Ochii Mei, iar omul care cedează tentației de a adora dumnezei falşi slujeşte numai diavolului, care se bucură cînd omul cade din starea de Har.

Eu sunt Începutul şi Sfîrşitul. Nimic nu este mai presus de Mine. Nici chiar demonii şi îngerii căzuţi, pe care Eu i-am aruncat în abis, nu vor sta niciodată înaintea Mea să Mă provoace, pentru că ei nu au o asemenea putere.

Atît de multe religii au fost fondate de către omul supus greşelii, iar acest lucru a provocat multă confuzie. De la începuturi, Eu am vorbit cu un singur Glas şi pînă la sfîrşit nu poate exista decît un singur Glas. Lumea e a Mea pentru că Eu am creat-o. Eu am creat tot ceea ce este viu. Am creat de asemenea Ierarhia Mea Cerească din care i-am aruncat pe acei îngeri care M-au sfidat şi M-au trădat. Mulţi dintre aceşti îngeri căzuţi comunică cu copiii Mei care au creat tipul de spiritualism new age. Îi atenţionez pe aceia dintre voi care prin astfel de practici adoră falşi dumnezei: un astfel de spiritualism vă expune sufletele spiritelor rele, a căror unică dorinţă este să vă distrugă sufletele.

Aceşti îngeri falşi sunt demoni, deghizaţi ca spirite vii ale luminii şi ei vă seduc ca să credeţi neadevăruri. Veţi fi hrăniţi cu toate minciunile despre Ierarhia Mea Cerească astfel încît să vă puneţi toate nevoile voastre înaintea satanei şi a spiritelor rele. Tot ceea ce fac ei este să vă atace sufletele precum fiarele sălbatice şi apoi să vă părăsească, lăsîndu-vă goi şi lipsiţi de orice iubire. La început, cînd vă veţi deda la astfel de idolatrii, vi se va da un fals sentiment de pace. Demonii pot avea asemenea puteri, însă ele sunt de scurtă durată. Pentru că odată ce au cîştigat accesul la sufletele voastre, ei vă vor chinui şi vă vor împinge la acte demonice.

Eu Sunt tot ceea ce a fost la Început şi Eu Sunt Sfîrşitul. Totul începe şi se termină cu Mine. Atunci cînd voi plasaţi falşii dumnezei înaintea Mea şi faceţi asta din cauza dorinţelor voastre egoiste de a căuta plăcerea, puterea şi controlul asupra destinului vostru, voi sunteţi vinovaţi de încălcarea Primei mele Porunci.

Fără Mine, voi nu aţi putea exista. Fără Mine, voi nu aveţi nici un viitor. Fără Fiul Meu voi nu puteţi veni la Mine. Dacă Îl respingeţi pe unicul Meu Fiu Preaiubit, Isus Cristos, adevăratul Mesia, atunci voi Mă respingeţi pe Mine.

Adevărul a fost dat pentru prima dată lumii atunci cînd păgînismul era în floare. Adevărul a fost dat lumii odată cu naşterea Fiului Meu şi generaţii întregi s-au convertit. Adevărul e dat lumii din nou, acum cînd marea apostazie sufocă sufletele celor care cred în Fiul Meu, iar păgînismul e din nou în floare. Aşa cum a fost la început, cînd Eu am fost respins de omul nerecunoscător, la fel va fi şi la sfîrşit, cînd inimile oamenilor se vor transforma în piatră şi sufletele lor vor fi oferite de bună voie diavolului. Apoi lumea aşa cum o ştiţi nu va mai fi, căci Noul Cer şi Noul Pămînt vor fi una. În cele din urmă pacea va domni din nou, iar Eu îi voi uni pe toţi cei care aleg să vină cu Mine.

 Preaiubitul vostru Tată,

Dumnezeu cel Preaînalt

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1252/dumnezeu-tatal-fara-mine-voi-nu-ati-putea-exista/

Posted on 8 noiembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: