Mama Mîntuirii: Credința este temelia Bisericii

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1253) din Cartea Adevărului

Miercuri, 29 octombrie 2014

Champaigne

 Iubiții mei copii, cînd vă simțiți deprimați, descurajați și temători din cauza nedreptăților îngrozitoare la care sunteți martori, vă rog să cereți puternica mea protecție. Eu voi mijloci pentru voi, și-i voi cere Fiului meu să asculte cererile voastre pentru pace și liniște. El vă va umple cu Harurile de care aveți nevoie pentru a persevera și a păstra vie în sufletele voastre flacăra Duhului Sfînt.

Cînd căutați Darul Duhului Sfînt și Fiul meu răspunde cererii voastre, credința voastră în El va fi mult întărită. Odată ce se va întîmpla astfel, credința voastră vă va permite să vă încredeți și mai mult în Marea Sa Milostivire. Credința este temelia Bisericii; prin ea, Biserica poate rămîne puternică. Credința vă scapă de teamă și disperare. Ea vă aduce mîngîiere, pace și liniște în vremuri tulburi. Ea vă permite să vedeți lucrurile clar, așa cum trebuie să fie, astfel încît să vă puteți proteja de persecuția pe care o aveți de înfruntat zi de zi.

Cei care îi sunt devotați lui Isus Cristos vor avea întotdeauna de îndurat durerea Suferinței Lui. Acesta este un lucru pe care trebuie să îl acceptați atunci cînd urmați Pașii Săi. Dacă acceptați această Cruce, trebuie apoi să Îi oferiți Fiului meu suferința voastră, pentru salvarea sufletelor celor care altfel nu ar fi niciodată în stare să intre în Împărăția Fiului meu. Sacrificiul vostru, chiar dacă este dificil, îi aduce mare bucurie Fiului meu care plînge cu mare durere pentru cei pe care îi va pierde în favoarea celui rău în ziua cea de pe urmă.

Credința, speranța și încrederea în Fiul meu vă vor alina suferința și vă vor aduce liniște și bucurie. Cînd veți primi aceste Binecuvîntări, veți ști că ați depășit orice barieră care vă separă de Dumnezeu. Și, pentru aceasta, trebuie să fiți recunoscători – și nu triști – deoarece a voastră va fi Împărăția lui Dumnezeu.

Mergeți, copiii mei, să Îl iubiți și să Îl slujiți pe Fiul meu.

Mama voastră Preaiubită,

Mama Mîntuirii

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1253/mama-mantuirii-credinta-este-temelia-bisericii/

Posted on 8 noiembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: