Cei care s-au opus Primei Mele Veniri au refuzat să accepte Voia lui Dumnezeu

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1256) din Cartea Adevărului

Vineri, 31 octombrie 2014

 Jesus

Preaiubita Mea fiică, Voia Mea este săpată în stîncă şi toţi cei care Mă iubesc cu adevărat vor deveni una cu Voia Divină a Domnului. Dacă negaţi Voia Mea, nu veţi mai putea deveni ai Mei. Dacă vă ridicaţi împotriva Mea, Eu nu vă voi permite să intraţi în Împărăţia Mea, pentru că numai cei care vin la Mine predîndu-Mi în întregime voia lor liberă, vor putea spune cu adevărat că sunt ai Mei. Dacă voi nu sunteţi ai Mei, cum aş putea Eu să cîștig inimile voastre nerecunoscătoare? Aceia dintre voi care Mă blestemă; care îşi varsă dispreţul asupra celor care susţin Cuvîntul Meu; sau care încearcă să intervină asupra Voinţei Sfinte a lui Dumnezeu, vor fi aruncaţi în abis, după ce se vor fi făcut toate eforturile pentru a-i salva.

Cînd M-am născut, mulţi dintre duşmanii Mei, ale căror suflete fuseseră infestate de către spiritele rele, i-au făcut greutăți Mamei Mele. Cei care au persecutat-o în Timpul Meu de pe pămînt, erau, în multe cazuri, surprinşi să simtă o asemenea ură împotriva ei. Dar ea a suferit, în Numele Meu. Cei care s-au opus Primei Mele Veniri au refuzat să accepte Voia lui Dumnezeu, – cea de a-i elibera din cătuşele care le înlănţuiau gleznele și care le fuseseră puse de către demoni.

Eu am petrecut mare parte din Misiunea Mea de pe pămînt alungînd spiritele rele din sufletele celor afectaţi, în timp ce îi învăţam pe cei care nu cunoşteau Voia lui Dumnezeu. Acum, cînd Ma pregătesc să vin din nou, Misiunea Mea va fi de data aceasta şi mai dificilă. Acelora dintre voi cu inimi împietrite, care refuză să Mă asculte, le spun aceasta: doar prin credinţa pe care o aveţi, nu veţi finaliza această călătorie către Viaţa Veşnică, dacă nu-Mi sunteţi cu adevărat devotaţi Mie, printr-o viaţă de rugăciune şi adorare. Voi nu sunteţi binecuvîntaţi cu suficientă înţelegere sau cunoaştere a Cuvîntului Meu, ca să respingeți Avertismentul Meu în aceste timpuri. De ce vă vărsaţi dispreţul asupra Mea acum? Ce credeţi voi că vă va face vrednici să staţi înaintea Mea, cînd Îmi veţi cere viaţa veşnică? Vă spun că încăpăţînarea voastră vă orbeşte faţă de adevărul Revelaţiei Divine, căreia îi sunteţi martori, manifestată prin aceste Sfinte Mesaje ale Mele către lume.

Suflete nerecunoscătoare, vă lipseste cunoaşterea care v-a fost dăruită detaliat în Prea Sfînta Biblie. N-aţi învăţat nimic din nici o lecţie care v-a fost predată. Mîndria voastră şi căutarea automulţumirii, Mă decepționează. Ochii voştri nu pot să vadă şi, drept rezultat, voi nu veţi fi pregătiţi pentru Mine. Pentru fiecare insultă pe care o aruncaţi celor care spun Adevărul – în ciuda opoziţiei din partea voastră – va trebui să veniţi înaintea Mea. Atunci, eu vă voi cere să justificaţi fiecare cuvînt, fiecare acţiune, fiecare faptă făcută împotriva Mea. Nu puteţi spune niciodată că sunteţi cu Mine dacă vă luptaţi împotriva Mea, prin intermediul Cuvîntului Meu dăruit vouă din Mila lui Dumnezeu, Care nu va obosi niciodată în Încercarea Sa de a vă salva sufletele.

Cînd vi se dăruieşte Darul unor revelaţii particulare, aveţi dreptul de a discerne.  Dar, nu aveţi autoritatea să-i judecaţi sau să-i răniţi pe alţii, chiar dacă ei nu vin de la Mine. Eu, Isus Cristos, am făcut cunoscut faptul că omul nu are dreptul să judece nici un alt suflet. Dacă Mă nesocotiţi şi dacă le faceți nedreptăți fie chiar și profeţilor care sunt falşi, Eu vă voi judeca şi vă voi pedepsi, exact aşa cum îi pedepsiți şi voi pe cei pe care îi urîţi. Nu puteţi urî pe cineva în Numele Meu. Dacă urîţi pe cineva, o faceţi în numele satanei. Eu vă voi scăpa de necazurile voastre numai atunci cînd veţi veni și Mă veţi implora să vă izbăvesc de un asemenea păcat. Dar mulţi dintre voi nu veți face niciodată acest lucru, pentru că v-aţi pus pe voi înşivă deasupra Mea şi pentru aceasta, veţi suferi.

Nici unul dintre voi să nu declare un alt suflet ca aparținînd celui rău, pentru că el, satana, se bucură de cei care se fac vinovaţi de o asemenea greşeală. Nici unul dintre voi nu este atît de curat de păcate încît să poată emite o asemenea judecată.

Cel care este al Meu şi care Mă cunoaşte cu adevărat, nu va chinui niciodată un alt suflet în Numele Meu.

 Al vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1256/cei-care-s-au-opus-primei-mele-veniri-au-refuzat-sa-accepte-voia-lui-dumnezeu/

Posted on 11 noiembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: