Am fost considerat a fi un om rău şi un profet fals şi ca atare M-au biciuit

Mesajul lui Isus către Maria Îndurării Divine

Mesajul (1266) din Cartea Adevărului

Joi, 13 noiembrie 2014

19 GARNIER JESUS CHRIST TOMBE SOUS LE POIDS D

 Multiubita Mea fiică, Eu îţi revelez astăzi unul dintre cele mai mari mistere ale timpurilor din urmă.

Înşiruirea de evenimente care duc la ziua cea de pe urmă, este asemănătoare cu Răstignirea Mea, care va fi reluată etapă cu etapă, pînă în ziua în care Eu voi veni, din nou, pentru a salva lumea.

Cînd am fost în Grădina Ghetsimani eram părăsit, singur și copleșit de durere, pentru că foarte puțini au crezut că am spus Adevărul. Iubirea Mea pentru Tatăl Meu M-a susținut, dar Dragostea Mea pentru umanitate a însemnat că Eu am acceptat, deși cu un imens efort, chinul pe care l-am îndurat din mîna satanei, inclusiv tortura fizică și psihică.

Cît de mult am suferit în acea Grădină! Cît L-am implorat peTatăl Meu să-Mi aducă uşurare! Cît de zdrobită a fost Inima Mea cînd cel rău mi-a arătat cum se va sfîrşi lumea. El M-a chinuit, a rîs de Mine, M-a scuipat și M-a batjocorit cînd Mi-a arătat sufletele dușmanilor Mei, care într-o zi vor spune lumii că ei slujesc Biserica Mea. Acest lucru a fost ca și cum i-ar fi arătat pe iubiţii Mei apostoli trădîndu-Mă și apoi jurînd fidelitate satanei. El Mi-a arătat sufletele credincioşilor, care vor fi acuzaţi de crime îngrozitoare şi ale căror voci vor fi considerate ca fiind cele ale unor fanatici radicalişti. I-am văzut pe cei care declarau că Mă reprezintă, persecutîndu-i pe proroci și pe vizionari și i-am văzut şi pe cei, care încercau chiar să-i distrugă. A trebuit să îndur o mare întunecime cînd am văzut că lumea în care am locuit odată, nu numai că va deveni oarbă referitor la Cine Sunt Eu, dar nici măcar nu i se va pomeni vreodată despre Mine.

Am fost aruncat la pămînt, pus cu Faţa în noroi, lovit, biciuit şi cu hainele sfîşiate – de către satana. El M-a chinuit, dincolo de puterea Mea omenească de rezistenţă și pînă la limita maximă de suferinţă a trupului fizic. În ciuda acestui fapt, Mi s-a dat puterea de a continua să îndur inevitabila Mea Răstignire, care Mă îngrozea. Cu toate acestea, Iubirea Mea pentru om a înlocuit frica Mea omenească.

Slujitorii Mei sfinţiţi care vor refuza să Mă trădeze vor suferi o izolare similară. Ei vor cădea în dizgraţie şi vor fi daţi deoparte. Izolarea lor nu va fi condamnată de Biserica Mea din cauza fricii care va sălăşlui în ea.

Cînd Eu am fost biciuit, cei care au înfăptuit cele mai crude şi josnice acte asupra Trupului Meu, s-au bucurat. Am fost considerat a fi un om rău şi un profet fals şi ca atare M-au biciuit. Ei s-au lăudat cu sfințenia lor, cu dreptatea și cunoștințele lor legat de Sfintele Scripturi, în timp ce agresau Trupul Meu. Ei nu au putut accepta profeția că Mesia al lor va veni ca să-i salveze. Cei care vor proclama a Doua Mea Venire vor îndura același tratament.

Cînd M-au dezbrăcat, ei au vrut să Mă umilească şi mai mult şi astfel M-au îmbrăcat într-o zdreanţă rosie care nu Mă acoperea aproape deloc, pentru a profana şi mai mult Trupul Meu. Dar atunci cînd au înfipt spinii, ca nişte ace, în Capul Meu, ei au declarat că Fiul Omului era un impostor şi de aceea nu merita să fie acceptat. Ei Mi-au scos Ochiul din orbită, dar durerea era fără importanţă în comparaţie cu ceea ce declarau ei, că nu Mă acceptau ca Salvatorul copiilor lui Dumnezeu.

Curînd, toate aceste lucruri urmează să fie din nou puse în practică atunci cînd Eu, Isus Cristos, Capul Bisericii Mele, voi fi îndepărtat şi Coroana Mea Îmi va fi luată. Un conducător fals, anticristul, Mă va înlocui pretinzînd a fi Capul Meu dar, spre deosebire de Mielul Sacrificat, el va purta o coroană sclipitoare de aur. Dedesubtul acestei faţade se va afla un miez putred şi, împreună cu minciunile, falsităţile, blasfemiile şi ereziile care se vor revărsa din gura sa, el va prezenta totul ca şi cum ar fi mierea care curge dintr-un stup de albine. Să nu vă faceţi iluzii, fiara va avea o înfăţişare frumoasă, cu voce mîngîietoare şi plăcută, cu comportament impunător. El va fi arătos şi atrăgător, dar din gura sa se va revărsa veninul care vă va otrăvi sufletele.

Cînd Îmi duceam Crucea, Eu nu am putut face aceasta de unul singur. Era atît de grea încît nu puteam face decît un singur pas o dată şi mergeam foarte încet. Trupul Meu era sfîşiat în multe locuri şi din cauza pierderii de Sînge am leşinat de multe ori, atît de slăbit eram. Eram orbit la un ochi şi spinii de pe Capul Meu făceau ca Sîngele, care se scurgea din Rănile Mele, să trebuiască să fie şters încontinuu de către cei care mergeau alături de Mine. Altfel nu aş fi putut să mai fac niciun pas înainte.

Acelaşi lucru va fi adevărat despre Rămăşiţa Bisericii Mele, ultimul refugiu al Trupului Meu. Ei vor mărşălui, aşa cum am făcut şi Eu, cu o cruce grea pe umeri, dar în ciuda durerii, abuzului, suferinţei şi pierderii de sînge, ei vor rezista pînă la sfîrşit. Pentru că Sîngele Meu Preţios se va revărsa peste sufletele lor împreună cu Propria Mea Suferinţă – Propria Mea Răstignire. Şi, în ziua în care nu se vor mai ţine Sacrificiile Zilnice ale Liturghiei, Prezenţa Mea se va stinge. Cînd va veni acea zi în care Trupul Meu – Biserica Mea pe pămînt – va fi în cele din urmă distrusă, crucificată şi profanată, totul se va schimba pentru totdeauna.

Ceea ce susţine viaţa este Trupul Meu, Biserica Mea, cît încă ea mai trăieşte în lume. Dar cînd va fi distrusă, viaţa aşa cum o cunoaşteţi va lua sfîrşit. Cînd Biserica Mea va fi trădată, sacrificată şi desfiinţată, precum Răstignirea Mea, acest fapt va marca sfîrşitul timpului.

Al vostru Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/1266/am-fost-considerat-a-fi-un-om-rau-si-un-profet-fals-si-ca-atare-m-au-biciuit/

Posted on 21 noiembrie 2014, in Al şaptelea Mesager and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: